Στον τελικό του διπλού στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς! – VIDEO

Μπορεί να διακόπηκε η πορεία του στο μονό της διοργάνωσης από τον Ντένις Σαποβάλοφ, ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια απίστευτη πορεία, πλάι στον Γουέσλεϊ Κούλοφ, έχοντας ήδη προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης!

Τις τρομερές του ικανότητες και στα διπλά του αθλήματος “ξεδιπλώνει” ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας που έκανε μια καλή πορεία στα μονά του Masters της Φλόριντα, έχοντας αποκλειστεί στον τέταρτο γύρο από τον Ντένις Σαποβάλοφ (ήδη ημι-φιναλίστ του τουρνουά), τα έχει πάει αναπάντεχα καλά στα διπλά του Μαϊάμι όντας μια ανάσα από τον

τίτλο!

Το δίδυμο Τσιτσιπάς-Κούλοφ πέτυχε μια ακόμα σπουδαία νίκη εις βάρος των πολύπειρων Ντόντιγκ/Βασελέν με 6-3, 6-7(2), 10-8 και έχοντας ήδη κάνει μια απίστευτη πορεία στο τουρνουά, θα διεκδικήσει τον τίτλο της διοργάνωσης από τους θρυλικούς αδερφούς Μπράιαν που επικράτησαν του δυνατού διδύμου Κούμποτ/Μέλο με 7-6(7), 6-7(8), 14-12!

Παρέα με τον Ολλανδό τενίστα, ο Στεφ έχει αποκλείσει μεταξύ άλλων το Νο2 του ταμπλό, Σοάρες/Μάρεϊ αλλά και τα πολύ δυνατά δίδυμα των Χατσάνοφ/Μεντβέντεφ και Ίσνερ/Κουέρι!

Στον ημιτελικό, κόντρα σε πολύ έμπειρους τενίστες, τόσο στα μονά και περισσότερα στα διπλά του τουρ, οι Τσιτσιπάς-Κούλοφ προηγήθηκαν με σετ και break αλλά σερβίροντας για την πρόκριση στον τελικό στο 5-4, έγινε το break που έστειλε στη συνέχεια το σετ στο tie break.

Εκεί, με ανανεωμένο το ηθικό οι Ντόντιγκ/Βασελέν πήραν τους πρώτους έξι πόντους της διαδικασίας και φυσικά ισοφάρισαν.

Στο σούπερ tie break που ακολούθησε, όμως, ο Τσιτσιπάς με τον Κούλοφ ανασυγκροτήθηκαν και είχαν διαρκώς το προβάδισμα μέχρι να μείνουν πίσω με 8-7 αλλά με τρεις αναπάντητους πόντους έκαναν το 10-8 που τους έστειλε στον πρώτο τους τελικό διπλού!

Ο 20χρονος πρωταθλητής μας συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό διπλού στην ATP Tour!

MIAMI OPEN DOUBLES DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Στον τελικό του διπλού στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα