Εκνευρισμένη Σάφινα για Τσιτσιπά: “Είναι τρελό αυτό που είπε”

Η πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ντινάρα Σάφινα, εξαπέλυσε τα πυρά της προς τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την δήλωση του Έλληνα πρωταθλητή πως χρειάζεται ένα διάλειμμα από το τένις…

Έναν μικρό χαμό προξένησε μια δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά στο ESPN πριν λίγες ημέρες, για το ότι έχει συσσωρευτεί μεγάλη κούραση στους ώμους του φέτος από τα συνεχόμενα τουρνουά, και χρειάζεται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το τένις.

Ο 20χρονος Έλληνας,

μετά την ήττα του από τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο Indian Wells, επέλεξε να ξεκουραστεί και να ξεχάσει για μερικές ημέρες το τένις, ώστε να απελευθερωθεί και να μπορέσει να ξεπεράσει την κούραση των συνεχόμενων τουρνουά.

Πολλοί ειδικοί του αθλήματος, θεώρησαν απόλυτα φυσιολογική αυτήν την απόφαση του Στέφανου, άλλοι όμως, όπως και εν προκειμένω η Ντινάρα Σάφινα, ξένισαν στο άκουσμα της είδησης.

Η Ρωσίδα, πρώην Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, το σχολίασε μιλώντας στην Γαλλική Championat.

Αναλυτικά όσα είπε, εκνευρισμένη, η 32χρονη:

“Η πρότασή του: ‘Χρειάζομαι ξεκούραση από το τένις’, είναι πραγματικά πολύ περίεργη στα μάτια μου. Κάνει μόνο τα πρώτα του βήματα στο Tour και είναι παράξενο να το λέει. Είναι η αλήθεια, πως δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο από τον Ναδάλ ή τον Τζόκοβιτς.

Για εμένα, είναι τρελό. Ούτε οι μεγαλύτεροι τενίστες δεν το λένε, πόσο μάλλον τώρα που θέλει να φτάσει ή και να περάσει μερικούς από αυτούς”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκνευρισμένη Σάφινα για Τσιτσιπά: “Είναι τρελό αυτό που είπε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα