Σαποβάλοφ: “Όνειρο ζωής να παίξω με τον Φέντερερ”

Ένας ακόμη νεαρός τενίστας που θα πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ίνδαλμα, όχι μόνο για τον απλό φίλαθλο του τένις αλλά και για πολλούς (αν όχι όλους), νεαρούς τενίστες που πρωταγωνιστούν στο tour, στο ανώτατο επίπεδο του αθλήματος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το είδωλό του, στον πολυαναμενόμενο 2ο ημιτελικό του Miami Open την Παρασκευή (01:00GR-COSMOTE SPORT 6HD)

και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός ότι το παιδικό του όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Μόλις στα 19 του χρόνια, ο Καναδός θα αγωνιστεί στον 3ο του ημιτελικό σε Masters τουρνουά, μετά το Rogers Cup 2017 και το Madrid Open 2018 και απέναντί του θα συναντήσει τον Βασιλιά του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

Πως νιώθει, άραγε, γι’αυτό;

“Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονούσα να έρθει όλη μου τη ζωή. Θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να τον αντιμετωπίσω σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, σε έναν ημιτελικό Masters 1000. Είναι το είδωλό μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” είπε ο Ντένις μετά την ανατροπή επί του Φράνσις Τιαφό στα προημιτελικά του Μαϊάμι.

Για το πως θα προσεγγίσει τον ημιτελικό κόντρα στον Φέντερερ, ο Σαποβάλοφ είπε αστειευόμενος: “Θα φορέσω γυαλιά ηλίου για να μην βλέπω ποιον έχω απέναντί μου”

Σε μια πιο σοβαρή προσέγγιση, υπογράμμισε: “Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο στο τουρνουά. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία μου μέχρι τώρα, οπότε θα βγω εκεί έξω, θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω και να περάσω ωραία στο court, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Μόνο αυτό ζητάω σε αυτό το σημείο. Προφανώς και ο Ρότζερ είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω στα ημιτελικά εδώ”

The post Σαποβάλοφ: “Όνειρο ζωής να παίξω με τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα