Στον 2ο γύρο Μεντβέντεφ και Κύργιος – VIDEO

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Νικ Κύργιος μπορεί να είχαν tricky αντιπάλους στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, όμως κατάφεραν και προκρίθηκαν αμφότεροι, στους “64” καλύτερους του τουρνουά…

Πρώτα ο Ρώσος, Νο4 τενίστας του ταμπλό στη Μελβούρνη και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον περυσινό Quarter Finalist, Φράνσις Τιαφό, όμως πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Ο Μεντβέντεφ επικράτησε μετά από δυο ώρες και 39 λεπτά μάχης, με 6-3, 4-6, 6-4,

6-2 και περιμένει πλέον τον νικητή της συνάντησης ανάμεσα στον Ντομινίκ Κοέπφερ και τον Πέδρο Μαρτίνεζ, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

.@DaniilMedwed: Spoiling the (Frances Tiafoe’s birthday) party since #AO2020 #AusOpen pic.twitter.com/Cuic6z9iCP

— #AusOpen (@AustralianOpen) 21 Ιανουαρίου 2020


Από την πλευρά του ο Νικ Κύργιος έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο (Νο53) και επιβλήθηκε του Ιταλού μετά από δυο ώρες και 15 λεπτά.

Τελικό σκορ 6-2, 7-6(3), 7-6(1) για τον Νικ, που έδειξε σοβαρό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στον 2ο γύρο, θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Ζιλ Σιμόν και Πάμπλο Κουέβας.

Court coverage @NickKyrgios #AO2020 | #AusOpen | @Channel9 | @espn pic.twitter.com/pHv3XMxNbw

— #AusOpen (@AustralianOpen) 21 Ιανουαρίου 2020


Πέρασε ο Ρούμπλεφ – Έξω οι Κετσμάνοβιτς, Τσονγκά

Στον 2ο γύρο του θεσμού προκρίθηκε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο ντεμπούτο του, υπερκέρασε το εμπόδιο του Αυστραλού Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ, κερδίζοντας μετά από δυόμιση ώρες αγώνα, με 6-3, 0-6, 6-4, 7-6(5).

Στον 2ο γύρο, ο Νο16 τενίστας του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, Γιούτσι Σουτζίτα, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και ο Αντρέας Σέπι, που απέκλεισε με 6-4, 6-4, 7-6(3) τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Την ίδια ώρα, που ο νεαρός Αυστραλός Αλεξέι Ποπίριν, περνούσε στον 2ο γύρο, όταν ο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά εγκατέλειπε την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Ο Ποπίριν ήταν μπροστά στο σκορ με 6-7(5), 6-2, 6-1.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον 2ο γύρο Μεντβέντεφ και Κύργιος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα