Στογιάνοβιτς: Προνόμιο να παίζω δίπλα στον κορυφαίο όλων

20:07 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε η συμπατριώτισσά του και συμπαίκτρια στην Εθνική ομάδα τένις της Σερβίας, στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο.

Η Νίνα Στογιάνοβιτς που λόγω της απόσυρσης του Τζόκοβιτς από τον μικρό τελικό του μικτού, έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα Ολυμπιακό

μετάλλιο, φαίνεται πως κατανόησε την απόφαση αυτή το συμπατριώτη της και χαρακτήρισε προνόμιο το γεγονός ότι στάθηκε δίπλα του στην Ολυμπιάδα της Ιαπωνίας.

Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στα social media, μια όταν ήταν μικρή και μια από το Ολυμπιακό τουρνουά, η νεαρή Σέρβα που αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του μονού από τη Μαρία Σάκκαρη, έκανε μια αναδρομή στα όσα έζησε στο Τόκιο.

“Μόνο εγώ μπορώ να ξέρω τα συναισθήματα που ένιωσα μόλις έμαθα ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο σημαντικότερο αγώνα της καριέρας μου για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο” έγραψε αρχικά η Στογιάνοβιτς

“Ήταν τιμή και προνόμιο να παίζω δίπλα στον κορυφαίο της ιστορίας στο τένις και να φοράμε το εθνόσημο της χώρας μας” πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

The post Στογιάνοβιτς: Προνόμιο να παίζω δίπλα στον κορυφαίο όλων appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα