Ναδάλ: Δεν ανησυχεί για τον τραυματισμό του

10:06 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Τα ανησυχητικά σημάδια που έδειξε ο Ράφαελ Ναδάλ, ειδικά στο 3ο σετ της αναμέτρηση με τον Τζακ Σοκ, δεν φαίνεται να προβληματίζουν τον ίδιο τον Ισπανό που ανυπομονεί για τη συνέχεια του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Ο 35χρονος Ισπανός που επέστρεψε στο tour μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros στις αρχές Ιουνίου

και το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι που τον έθεσε εκτός Wimbledon και Ολυμπιακών Αγώνων, εκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο σετ απέναντι στον Σοκ όμως στη συνέχεια χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να καταφέρει να φτάσει στη νίκη με 6-2, 4-6, 7-6(1) μετά από 3 ώρες αμφίρροπης μονομαχίας.

“Χρειάζεσαι τέτοια παιχνίδια για να αποκτήσεις φυσική κατάσταση, μετά από ένα μήνα εκτός tour. Είναι μέρος της διαδικασίας και την ξέρω καλά τη διαδικασία. Έχω περάσει πολλές τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου οπότε δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Είναι σημαντικό να κερδίζεις αυτά τα ματς. Σε βοηθάνε να γίνεσαι καλύτερος. Αν καταφέρω να βελτιώσω τον τραυματισμό στο πόδι, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν βήμα-βήμα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Matador, στη συνέντευξη Τύπου μετά το συναρπαστικό ματς.

Συνεχίζοντας να μιλάει για την κατάσταση του τραυματισμού του, ο Ναδάλ δείχνει αποφασισμένος να παλέψει με τον πόνο καθώς προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού στο US Open στα τέλη του Αυγούστου.

“Έχω ξεκουραστεί αρκετά τελευταία. Δεν είναι θέμα ξεκούρασης αλλά είναι η στιγμή που πρέπει να συνεχίσω. Δεν χρειάζεται να προπονηθώ πολύ καθώς έπαιζα για 3 ώρες και πρέπει να είμαι έτοιμος για αύριο. Θα κάνω ένα σύντομο ζέσταμα αύριο και θα προετοιμαστώ για το ματς. Θα είναι δύσκολο ματς. Αύριο είναι μια διαφορετική ημέρα και μια ακόμη ευκαιρία να παίξω μπροστά σε αυτό το εκπληκτικό κοινό. Θέλω να χαρώ την εμπειρία” υπογράμμισε.

Το βράδυ της Πέμπτης (02:00GR), ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον 24χρονο Νοτιοαφρικανό, Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης, Λοιντ Χάρις, στο πρώτο μεταξύ τους meeting.

CITI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ναδάλ: Δεν ανησυχεί για τον τραυματισμό του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα