Χάλεπ: “Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου”

11:28 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Ρουμάνα και Νο10 του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, μίλησε, λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Καναδά, όπου θα συμμετάσχει στο Rogers Cup, για τον τραυματισμό της στη γάμπα που την ταλαιπώρησε και την υποχρέωσε να αποσυρθεί τόσο από το Wimbledon, όσο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

“Τα πάντα είναι πιθανά με έναν τέτοιο τραυματισμό.

Δεν είχα περάσει ποτέ κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι έχω αναρρώσει κι εγώ αισθάνομαι το ίδιο, αλλά σ’ έναν επίσημο αγώνα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οπότε θα δω πως θα πάει στον Καναδά.”

“Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου κι αυτό γιατί ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός που δεν είχα συναντήσει ποτέ. Ωστόσο, πραγματικά θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση και έμεινα σπίτι χωρίς να το ρισκάρω.”, είπε η Ρουμάνα.

“Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Έχω ξεκουραστεί κυρίως πνευματικά, αλλά και σωματικά. Δεν είχα καμία ενόχληση στις τελευταίες προπονήσεις. Τώρα αυτό που ελπίζω είναι να μπορέσω να παίξω στα τουρνουά που ακολουθούν. Θέλω να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.”

“Μου λείπει το γήπεδο, μου λείπει ο ανταγωνισμός. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά δεν φοβάμαι. Θα πάω στα τουρνουά της Β. Αμερικής με μεγάλη αυτοπεποίθηση και από εκεί και πέρα θα δούμε. Ο χρόνος που πέρασα στο σπίτι λειτούργησε θετικά για μένα.”

Το τουρνουά Rogers Cup στο Μόντρεαλ (9-15/8), θα είναι το πρώτο στο οποίο θα συμμετάσχει η Ρουμάνα μετά από 3 μήνες. 

Θυμίζουμε ότι η Χάλεπ έχει να αγωνιστεί από τις 12/5 όπου και υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός απέναντι στην Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ. 

Η 29χρονη Χάλεπ υπέστη τραυματισμό στη γάμπα και από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να αγωνιστεί τόσο στο 3ο Grand Slam της χρονιάς στο Λονδίνο, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή της και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Χάλεπ: “Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα