Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική U16

09:20 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης, του ομαδικού πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (SUMMER CUPS – BOROTRA CUP) για την κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ16, διεξήχθησαν οι αγώνες στην Βαλένθια της Ισπανίας, με την συμμετοχή των ομάδων: Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Εσθονίας, Σλοβενίας και Ελλάδας.

Την Ελληνική αποστολή αποτέλεσαν οι αθλητές Σπύρου Χρήστος (Α.Ο.ΤΑΤΟΪΟΥ), Λοϊζάς Ανδρέας (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ)

και Γκλαβάς Χρήστος (Α.Ο.Α. & Α. ΠΕΥΚΗΣ), με αρχηγό τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλεξίου Νίκο.

Μετά την κλήρωση, η συνάντηση της πρώτης ημέρας ήταν με την ομάδα της Εσθονίας, όπου στο πρώτο παιχνίδι ο Ανδρέας Λοϊζας μετά από δυόμιση ώρες ηττήθηκε στο τρίτο σετ, από τον Molder με σκόρ 5-7 7-6(5) 3-6. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Χρήστος Σπύρου κέρδισε τον Ojakaar με σκορ 7-5 6-3 και έκανε το 1-1 στις νίκες. Στο διπλό οι Σπύρου και Γκλαβάς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Molder-Ojakaar και γνώρισαν την ήττα και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Την δεύτερη μέρα στο ταμπλό του consolation με την ομάδα της Πορτογαλίας, στο πρώτο παιχνίδι της συνάντησης, ο Ανδρέας Λοϊζάς ηττήθηκε από τον Saraiva με σκορ 7-6(4) 6-1, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ο Χρήστος Γκλαβάς κέρδισε 7-6(4) 4-6 6-4 τον Marques και οδήγησε την συνάντηση στο 1-1. Στο διπλό οι Σπύρου και Λοίζας ηττήθηκαν οριακά στο match tie break από τους Boschmans – Saraiva με σκορ 6-3 4-6 8-10.

The post Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική U16 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα