Στο σωστό δρόμο ο Νόλε! – VIDEO

Με μία ακόμα πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε πολύ εύκολα τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στο ρελαντί στον προημιτελικό γύρο του Queen’s!

Αν και το “επέστρεψε” είναι βαριά κουβέντα να το πούμε οριστικά καθώς η αστάθεια του Νόβακ Τζόκοβιτς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν μας αφήνει περιθώρια σιγουριάς, ωστόσο, οι δύο πρώτες εμφανίσεις του Σέρβου στο χορτάρι είναι πολύ καλές.

Κόντα σε έναν απογοητευτικό Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Νόλε έπαιξε σταθερά, έβγαλε τρελές άμυνες,

ήταν συγκεντρωμένος σε όλο το ματς και τελικά πήρε μία άνετη νίκη με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Queen’s όπου θα είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό.

Αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο 500ρι Λονδρέζικο Όπεν από το 2010, ο Νόλε πατάει καλά, έχει βρει τη σταθερότητα από τη βασική γραμμή, ακόμα δεν είναι σίγουρα όσο επιθετικός θα ήθελε αλλά σε κάθε περίπτωση βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Αντίθετα, το 2018 κυλάει καταστροφικά για τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που δεν έχει πείσει σε κανένα σημείο της χρονιάς ότι άξιζε να έχει φτάσει στο Νο3 του κόσμου ενώ είναι η “σκιά” του παίκτη που τον περασμένο Νοέμβρη κατακτούσε το World Tour Finals.

Ο,τι ανταγωνιστικό ματς είδαμε έλαβε χώρα στο πρώτο σετ όπου σε ένα κλασικό αγώνα σε χορτάρι, δεν είδαμε ούτε ένα break point για εννιά games, όμως, όταν αναγκάστηκε να σερβίρει στο 4-5 ο Ντίμι, φάνηκε η πνευματική του ανετοιμότητα.

Με δύο διπλά λάθη και κάκιστες επιλογές έκανε το “δώρο” το break και το σετ στον Τζόκοβιτς που έκτοτε δεν άφησε το πόδι από το γκάζι.

Πολύ σταθερός, σερβίροντας έξυπνα σε αντίθεση με τον Βούλγαρο που μόνιμα έβγαζε πρώτα σερβίς σε ποσοστό κοντά στο 50%, έκανε πάρτι στο δεύτερο σετ τελειώνοντας το ματς με παροιμιώδη ευκολία και γρηγοράδα, σε σκάρτη μία ώρα!

Νωρίτερα, και ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στον προημιτελικό γύρο “επιβιώνοντας” από ακόμα ένα τρίσετο ματς, αυτή τη φορά με έναν άλλο Βρετανό, τον Κάιλ Εντμουντ, με 7-6(3), 6-7(5), 6-3 σε έναν αγώνα που είδαμε, όλο και όλο, ένα break.

Πέμπτη, 21/6: 2ος γύρος Queen’s
Djokovic (Serbia) beat Dimitrov (Bulgaria) 6-4 6-1
Kyrgios (Australia) beat Edmund (Gr. Britain) 7-6(3) 6-7(5) 6-3
Mannarino (France) beat Benneteau (France) 7-6(4) 6-3

QUEEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο σωστό δρόμο ο Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα