Γύρισε τον αστράγαλό του ο Ναδάλ! – VIDEO

Ο Ράφα Ναδάλ τρόμαξε άπαντες με μια πτώση του στο γρασίδι του Μallorca Open, κατά την διάρκεια προπόνησης, καθώς γύρισε τον αστράγαλό του, χωρίς τελικά να αποδεικνύεται κάτι πολύ σοβαρό ενόψει και του Γουίμπλεντον που είναι προ των πυλών…

Ο Ισπανός, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, γλίστρησε στο γρασίδι κατά την διάρκεια της προπόνησής του με τον φίλο του και μέλος της Rafa Nadal Academy Τζαούμε Μουνάρ, γυρνώντας τον αστράγαλό του.

Ο Κάρλος Μόγια έτρεξε πάνω του να δει πως είναι, με τον Ράφα να δείχνει αρκετά

προβληματισμένος. Πάντως, λίγη ώρα μετά αφού έκανε τις απαραίτητες διατάσεις και κινήσεις για να δει αν όντως όλα είναι καλά, επέστρεψε στο court και συνέχισε την προπόνηση, με πιο χαλαρό ρυθμό.

Σίγουρα γλίτωσε τα χειρότερα, μιας και ένα ενδεχόμενο διάστρεμμα θα μπορούσε να του φέρει μεγάλους πονοκεφάλους, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Γουίμπλεντον στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Ο Ράφα, θα ταξιδέψει την Κυριακή στο All England Club για να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του θρυλικού Championships, μαζί, κατά πάσα πιθανότητα, με τον 21χρονο συμπατριώτη του Τζαούμε Μουνάρ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο87 του κόσμου αυτήν την στιγμή και αποτελεί… μαθητευόμενος του Ράφα!

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γύρισε τον αστράγαλό του ο Ναδάλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα