Πρόωρος τελικός στο Queen’s

Ματσάρες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Fever Tree Championships στο Queen’s Club. Ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Παρακάτω το πρόγραμμα της ημέρας…

Τον λες και… πρόωρο τελικό.

Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σήμερα στις 17:00GR, σε μια μάχη που αναμένεται συγκλονιστική, μιας και οι δυο τενίστες έχουν δείξει

πολλάκις πως το γρασίδι τους πάει πολύ.

Ο μεν Σέρβος, θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία στο Tour το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο δε Βούλγαρος θέλει να βγάλει αντίδραση και να δείξει πως ανεβάζει ρυθμό ενόψει του επικείμενου Γουίμπλεντον.

Φαβορί μπορεί να λογίζεται ο Τζόκοβιτς, που βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική περίοδο από τον προσεχή του αντίπαλο, ο οποίος είναι ντεφορμέ, όμως δεν χωρούν προγνωστικά σε τέτοια μεγάλα ματς.

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν θα είναι η ένατη αναμέτρηση των δυο, με τον Τζόκοβιτς να μετράει εξαιρετικό Η2Η κόντρα στον “Ντίμι”, αφού προηγείται με 7-1. Παράλληλα, θα είναι η τρίτη μεταξύ τους μονομαχία στο γρασίδι, με τον “Νόλε” να έχει επιβληθεί στις προηγούμενες δυο.

Πάντως, η κλήρωση τους φέρνει αντιμέτωπους μόλις στον 2ο γύρο του θεσμού, πράγμα που σημαίνει ότι ένας εκ των δυο μεγάλων διεκδικητών του τίτλου στο 500αρι τουρνουά του Λονδίνου, θα μείνει πρόωρα εκτός μάχης.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ στις 15:30GR, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται επίσης εξαιρετικά αμφίρροπη, με τους δυο νεαρούς τενίστες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μίλος Ράονιτς από την πλευρά του απέσυρε την συμμετοχή του από τον αγώνα κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ, λόγω τραυματισμού, με τον Ισπανό υπερασπιστή του τίτλου αυτήν την εβδομάδα να προκρίνεται ξεκούραστα στην τελική “8αδα” του θεσμού.

Τέλος, ο Γαλλικός εμφύλιος ανάμεσα στον Αντριάν Μαναρινό και τον Ζουλιάν Μπενετό θα “κλείσει” την αυλαία στην σημερινή ημέρα του Fever Tree Championships, στις 18:30GR.

FECER TREE CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρόωρος τελικός στο Queen’s appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα