Κίνηση φιλανθρωπίας από Μουγκουρούθα

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα προβεί σε μια εξαιρετική κίνηση, καθώς δήλωσε πως θα κάνει δωρεά ολόκληρο το έπαθλο που θα κερδίσει από τα διπλά του Nature Valley Classic στο Μπέρμιγχαμ αυτήν την εβδομάδα, σε φιλανθρωπική οργάνωση…

Η Ισπανίδα, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, μεγαλώνοντας στην Βενεζουέλα. Όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές, τα… απαραίτητα

έλειπαν από το σπίτι της, αλλά και από τα σπίτια της περιοχής.

Έτσι, συγκινημένη από την προσπάθεια που κάνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση Room to Read βοηθώντας παιδιά και φτιάχνοντας σχολεία και βιβλιοθήκες σε περιοχές που η παιδεία είναι μηδενική, αποφάσισε να κάνει δωρεά ένα χρηματικό ποσό στο συγκεκριμένο φιλανθρωπικό κίνημα.

Πιο συγκεκριμένα, με δηλώσεις της η Μουγκουρούθα, ανακοίνωσε πως θα δωρίσει το έπαθλο που θα κερδίσει από τα διπλά στο Nature Valle Classic αυτήν την εβδομάδα, με συμπαίκτρια την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα.

Οι δυο τους έχουν προκριθεί ήδη στα προημιτελικά του θεσμού και έχουν… συγκεντρώσει 3.200$ μέχρι στιγμής. Αν καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο, τότε η Ισπανίδα θα δωρίσει το ποσό των 25.000$ στην οργάνωση Room to Read.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μουγκουρούθα:

“Μεγαλώνοντας από μικρό παιδί στην Βενεζουέλα, ξέρω πολύ καλά πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες, για αυτό και επικοινώνησα με την οργάνωση Room to Read. Η συγκεκριμένη οργάνωση βοηθάει παιδιά και προσπαθεί να παρέχει εκπαίδευση σε αυτά.

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να χτίσουν ακόμη ένα σχολείο, για αυτό και αποφάσισα να δωρίσω τα χρήματα που θα κερδίσω από τα διπλά στο Μπέρμιγχαμ, σε αυτούς. Είμαστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσουμε κάτι πολύ σημαντικό”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κίνηση φιλανθρωπίας από Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα