Έβανς: “Ο Φέντερερ δεν είναι ανίκητος”

Ο επόμενος αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στο Αμερικανικό Όπεν, Ντάνιελ Έβανς, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως μόνο… ανίκητος δεν είναι ο Ελβετός, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη…

Ο Βρετανός τενίστας, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη του επί του Λούκας Πούιγ στον 2ο γύρο του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, επεσήμανε πως έχει τις πιθανότητές του κόντρα στον “Βασιλιά”.

Δεν έχει κι άδικο, αφού διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και δείχνει να ανεβάζει

ολοένα και περισσότερο ρυθμό αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Ο Φέντερερ από την πλευρά του, έχει προβληματίσει μέχρι στιγμής με τις απώλειες σετ κόντρα σε Ναγκάλ και Ντζουμούρ, και σίγουρα αν βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Έβανς, μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει για να προκριθεί.

Ο Νο58 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, το πιστεύει, ότι μπορεί να τον κερδίσει και δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να προπονηθώ πρόσφατα μαζί του και γι’ αυτό πήγα να παίξω στο χώμα και το γρασίδι φέτος, όντας σε καλή φόρμα.

Δεν θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω είναι η αλήθεια στον 3ο γύρο του τουρνουά τώρα, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρω τον εαυτό μου κόντρα στον Ρότζερ.

Πρέπει να μπω στο court, σκεπτόμενος ότι μπορώ να τον κερδίσω. Δεν χρειάζεται να μπω να παίξω καν, αν σκέφτομαι πως δεν μπορώ να τον κερδίσω. Είναι ένα δυνατό ματς και πρέπει να προετοιμαστώ γι’ αυτό.

Από την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα στο Wimbledon, είμαι σε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση, όπως και εκείνος. Τότε, σκεφτόμουν: ‘Είναι ο Ρότζερ, είναι απίθανο να τον κερδίσω’.

Τώρα, πραγματικά πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο και θέλω να το δείξω και μέσα στο γήπεδο”.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έβανς: “Ο Φέντερερ δεν είναι ανίκητος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα