Στη μάχη του Ρότερνταμ ο Στέφανος

Στέφανος Τσιτσιπάς και Χούμπερτ Χουρκάτς ανανεώνουν το rivalry τους στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ

Την πρώτη του νίκη στο κυρίως ταμπλό του ABN AMRO World Tennis Tournament, ψάχνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χούρκατς το βράδυ της Τρίτης (20:30GR) για τον 1ο γύρο της ATP

500 διοργάνωσης.

Πρόκειται για την 5η αναμέτρηση των δύο νεαρών τενιστών στο tour, με τον 21χρονο Έλληνα πρωταθλητή να έχει με το μέρος του την προϊστορία καθώς προηγείται 4-1 του 22χρονου Πολωνού.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν συγκλονιστική, όταν ο Τσιτσιπάς κέρδισε 7-5, 3-6, 7-6(5) τον Χουρκάτς για τη φάση των “16” του Shanghai Masters 2019.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αγώνα στο κυρίως ταμπλό του Ρότερνταμ, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμους εναρκτήριους γύρους το 2017 (Τσονγκά), το 2018 (Κλιζάν) και πέρυσι (Τζουμχούρ).

O νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στο 2ο γύρο τον αντίστοιχο του ζευγαριού Περ-Μπέντενε που αγωνίζονται λίγο νωρίτερα (16:00GR).

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει (12:00GR) με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ κόντρα στον Ζαν Λενάρντ Στρουφ, με τον νικητή να σφραγίζει το ραντεβού με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο 2ο γύρο, μετά τη σπουδαία επικράτηση του Βούλγαρου επί του Ντένις Σαποβάλοφ στην πρεμιέρα της Δευτέρας.

Από το πρόγραμμα της 2ης ημέρας, ξεχωρίζει και η αναμέτρηση Κατσάνοφ-Φονίνι ενώ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την Τετάρτη κόντρα στον φορμαρισμένο, Βάσεκ Πόσπισιλ που προέρχεται από τη συμμετοχή του στον τελικό του Μονπελιέ την προηγούμενη εβδομάδα (ήττα από Μονφίς)

ROTTERDAM TOURNAMENT DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Στη μάχη του Ρότερνταμ ο Στέφανος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα