Δυνατός Ντιμιτρόφ στο Ρότερνταμ! – VIDEO

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκανε δικό του το ντέρμπι της πρεμιέρας του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ κερδίζοντας τον Ντένις Σαποβάλοφ!

Δυνατός Ντίμι στην πρεμιέρα του στο Ολλανδικό Όπεν!

Ο 28χρονος Βούλγαρος τενίστας, φιναλίστ της διοργάνωσης το 2018, έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι κερδίζοντας τον Ντένις Σαποβάλοφ με 6-3, 7-6(3) σε ένα ματς όπου δεν υπέστη break στο σερβίς του!

Συνολικά, έπαιξε πολύ έξυπνο τένις αποφεύγοντας τα εύκολα αβίαστα λάθη στα οποία είναι συνήθως επιρρεπής σώζοντας μάλιστα

και ένα set point του Σαποβάλοφ στο 5-4 του δεύτερου σετ.

Για τον 20χρονο Καναδό, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στο ATP Cup, μετρά πλέον τρεις σερί ήττες καθώς αποκλείστηκε σε πρώτο γύρο τόσο στο Αυστραλιανό Όπεν όσο και στο Μονπελιέ και τώρα στο Ρότερνταμ.

Σε άλλα ματς της πρώτης μέρας αγώνων στο ιστορικό 500ρι του Ρότερνταμ, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ τα βρήκε σκούρα για δύο σετ κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς πριν σκαρώσει μια σπουδαία ανατροπή για να κερδίσει τον Ούγγρο με 4-6, 7-6(1), 6-1 ενώ ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επικράτησε πολύ δύσκολα του Αντριάν Μαναρινό με 7-5, 6-7(3), 6-4 και θα είναι ο αντίπαλος του Αγούτ στον επόμενο γύρο.

Όλα τα μάτια πλέον είναι στον αγώνα της Τρίτης όπου έχουμε τη επανεμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στην ενεργό δράση κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ στις 20:30 GR.

ROTTERDAM TOURNAMENT DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δυνατός Ντιμιτρόφ στο Ρότερνταμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα