Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Με τέσσερις αναμετρήσεις έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα το New York Open στο Long Island

Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Στιβ Τζόνσον, Αντρέα Σέπι και Μάρκος Γκιρόν, ήταν οι νικητές στην πρεμιέρα του indoor τουρνουά της Νέας Υόρκης που διεξάγεται για 3η σερί χρονιά στο NYCB LIVE, μετά από πολλά χρόνια όπου πραγματοποιούνταν στο Μέμφις.

Ο 20χρονος Κετσμάνοβιτς, Νο6 του ταμπλό, επικράτησε 6-4,

6-2 του Τόμι Πολ στο ντέρμπι των δύο ανερχόμενων τενιστών και θα αντιμετωπίσει qualifier αντίπαλο στη φάση των “16”, είτε τον Πάολο Λορένζι είτε τον Ντανίλο Πέτροβιτς.

Το Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης, μετέτρεψε σε break τις τέσσερις από τις 11 ευκαιρίες που είχε στο ματς και έφυγε νικητής από την πρώτη του συνάντηση στο tour, με τον 22χρονο Αμερικανό.

Την πρώτη του ATP νίκη στη σεζόν, πανηγύρισε ο Στιβ Τζόνσον μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα στη χρονιά, στο Challenger Tour.

Ο 30χρονος Αμερικανός, Νο75 στον κόσμο, πέτυχε σπουδαία και δύσκολη νίκη με ανατροπή, κερδίζοντας 6-7(5), 6-3, 7-6(3) τον συμπατριώτη του και quarterfinalist του Australian Open, Τένις Σαντγκρεν. Ο Τζονσον έσωσε τρία break points του αντιπάλου του στο 3-4 του καθοριστικού σετ και σέρβιρε δύο φορές για να παραμείνει στο ματς, στο 4-5 και στο 5-6, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά.

Στο 2ο γύρο, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον επίσης έμπειρο Αντρέα Σέπι που με τη σειρά του κέρδισε δύσκολα 6-3, 1-6, 7-6(6) τον Νταμίρ Τζουμχούρ.

NEW YORK OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα