Στη μάχη του μονού η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το ντεμπούτο με ήττα που έκανε στο Miami Open, αγωνιζόμενη παρέα με την Έλενα Ριμπάκινα στα διπλά της διοργάνωσης, την Παρασκευή θα κάνει την πρεμιέρα της στο ταμπλό του μονού.

Η Ελληνίδα τενίστρια, θα αντιμετωπίσει περίπου στις 20:00GR την Ολλανδέζα, Αράντχα Ρας, Νο84 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Αυτήν, θα είναι η δεύτερη μονομαχία μεταξύ των δυο τενιστριών, μετά από τον αγώνα 2ου γύρου που είχαν δώσει το 2018 στο χωμάτινο event της Κωνσταντινούπολης.

Τότε, η Μαρία είχε προκριθεί στην επόμενη φάση, με straight sets επικράτηση.

Η Ρας προέρχεται από τη νικηφόρα πρεμιέρα της στη Φλόριντα, μιας και κέρδισε στον 1ο γύρο την Μαρί Μπουζκόβα με 2-0. Η Μαρία έχει να αγωνιστεί στο Tour από τις 7 Μαρτίου, όταν και είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο του Ντουμπάι, από την Μπάρμπορα Κρετσίκοβα.

Από το υπόλοιπο γυναικείο πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά το ματς της Ναόμι Οσάκα με την Άιλα Τομλιάνοβιτς (19:00), στην επανεμφάνιση της Γιαπωνέζας μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν.

Θα αγωνιστούν επίσης, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Σοφία Κένιν και Μπιάνκα Αντρέσκου.

Όσον αφορά το ανδρικό ταμπλό, ντεμπούτο θα κάνει την Παρασκευή το Νο2 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει στις 20:00GR τον 37χρονο Γεν Σουν Λου, από την Ταϊπέι.

Στις 21:30GR ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα παίξει κόντρα στον ανερχόμενο Φινλανδό, Έμιλ Ρουσουβουόρι, ενώ ξεχωρίσει επίσης και το ντέρμπι του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ με τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, που αναμένεται να ξεκινήσει την ίδια ώρα.

Δύσκολη αποστολή θα έχουν οι Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, κόντρα σε Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και Κάμερον Νόρι αντίστοιχα.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στη μάχη του μονού η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα