Εντυπωσιακή ανατροπή για Χάλεπ (vid)

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ με σετ και με break (6-3, 3-1), η Σιμόνα Χάλεπ έδειξε την ποιότητά της και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καρολίν Γκαρσία στην πρεμιέρα της στο Miami Open.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 3-6, 6-4, 6-0 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης, στο βραδινό πρόγραμμα

της Πέμπτης.

“Ξεκίνησε πολύ καλά και το kick σερβίς της με δυσκόλεψε πολύ. Χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να το συνηθίσω και να βρω ρυθμό. Στο 2ο σετ άρχισα να κινούμαι καλύτερα. Χαλάρωσα τα πόδια μου και μπόρεσα να δουλέψω καλύτερα. Χρειάστηκα να προσθέσω δύναμη στα χτυπήματά μου γιατί είναι μια ισχυρή αντίπαλος και έπρεπε να την πιέζω συνέχεια περισσότερο” είπε η Σιμόνα Χάλεπ αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο, η 29χρονη Ρουμάνα που προέρχεται από την ήττα στα προημιτελικά του Australian Open από τη Σερίνα Γουίλιαμς, θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Σεβάστοβα που επίσης προκρίθηκε με ανατροπή 1-6, 6-2, 6-3 επί της Κόρι Γκοφ.

Την Παρασκευή, στη μάχη του Miami Open ρίχνεται η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας (20:00GR) την Ολλανδέζα, Αράντχα Ρας.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Εντυπωσιακή ανατροπή για Χάλεπ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα