Ισπανία: Γκρίνια για τη διαιτησία και για το VAR

Ισπανία: Γκρίνια για τη διαιτησία και για το VARtnalΠαρ, 03/26/2021 - 12:55

Οι Ισπανοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Ελλάδα και στέκονται  στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ελληνική ομάδα. Ο Ινίγκο Μαρτίνεθ τόνισε πως με το VAR θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μάρκος Γιορέντε.

Αρχικά, ο Μαρτίνεθ δήλωσε: “Το πέναλτι ήταν... κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να

κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα”.

Από την πλευρά του, ο Γιορέντε τόνισε: “Στο γήπεδο όπως το είδα, δε μου φάνηκε πέναλτι. Με το VAR αυτό δε δίνεται από μακριά. Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα κλειστεί. Είχαν ξεκάθαρο αμυντικό σκεπτικό. Αυτή η εθνική δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι Ισπανοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Ελλάδα και στέκονται  στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ελληνική ομάδα. Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 12:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα