Γύρισαν από την κόλαση Μπάρτι και Σαμπαλένκα (vids)

Η Άσλεϊ Μπάρτι χρειάστηκε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Miami Open, κερδίζοντας μετά από “θρίλερ” την Κριστίνα Κούτσοβα, Νο149 τενίστρια του κόσμου.

Η Νο1 του ταμπλό στη Φλόριντα και υπερασπίστρια του τίτλου, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ την Σλοβάκα αντίπαλό της στο καθοριστικό σετ (2-5), όμως κέρδισε τα πέντε τελευταία γκέιμς του αγώνα και πανηγύρισε τεράστια νίκη.

Μετά από δυόμιση ώρες μάχης, η Μπάρτι

επικράτησε με 6-3, 4-6, 7-5, αφού πρώτα έσωσε ματς πόιντ της Κούτσοβα στο 4-5 και έφυγε από το court έχοντας στις αποσκευές της το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, θα συναντήσει την φορμαρισμένη Λετονή, Γέλενα Οσταπένκο, η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα, απέκλεισε με 6-2, 5-7, 6-3 την Κίρστεν Φλίπκενς.

Απίθανη νίκη πανηγύρισε το βράδυ της 25ης Μαρτίου και η Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο7 του ταμπλό, αφού χρειάστηκε να γυρίσει από το 0-6, 1-3 που βρισκόταν πίσω, στο ματς της με την Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

Η Λευκορωσίδα έσωσε και δυο ματς πόιντς της πολύπειρης Βουλγάρας στο καθοριστικό τάι-μπρέικ, πριν πάρει τη νίκη με το εντυπωσιακό 0-6, 6-3, 7-6(9). Στον 3ο γύρο, θα παίξει κόντρα στην ανεβασμένη, Βερόνικα Κουντερμέτοβα (6-3, 6-2 την Κόλινς).

@SabalenkaA survives!

Saves 2⃣ match points against Pironkova and turns it around 0-6, 6-3, 7-6(9) #MiamiOpen pic.twitter.com/AvreIBiGit

wta (@WTA) March 25, 2021

Πιο άνετη πρεμιέρα είχε η Ίγκα Σβιάτεκ στο Μαϊάμι, κερδίζοντας την Μπάρμπορα Κρετσίκοβα με 6-4, 6-2. Η νεαρή Πολωνή, Νο16 στον κόσμο, θα παίξει στον 3ο γύρο απέναντι στην ερχόμενη από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού, Άνα Κόνιουχ.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γύρισαν από την κόλαση Μπάρτι και Σαμπαλένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα