Miami Open: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Μουσέτι (vids)

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Miami Open ο 19χρονος Λορένζο Μουσέτι ο οποίος ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Αμερικανού wild card, Μίκαελ Μο, στο ντεμπούτο του στο ATP Masters 1000 τουρνουά της Φλόριντα.

Το Νο94 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση

και επιβλήθηκε 6-4, 6-4 του αντιπάλου του, σφραγίζοντας το ραντεβού με το Νο26 του ταμπλό, Μπενουά Περ στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

“Νιώθω πολύ ωραία. Είναι η πρώτη μου φορά στο Μαϊάμι. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια εξαιρετική πορεία στο Ακαπούλκο. Ήξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς με τον Μίκαελ, όμως έκανα ένα καλό παιχνίδι. Είχε ένταση και διασκέδασα εκεί έξω. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος” είπε ο ταλαντούχος Μουσέτι ο οποίος αυτή την εβδομάδα ντεμπουτάρει στο Top100 της ATP.

Στο μεταξύ, από τους αγώνες της Πέμπτης έγινε γνωστός και ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο 2ο γύρο του Μαϊάμι κι αυτός θα είναι ο lucky loser Νταμίρ Τζουμχούρ ο οποίος κέρδισε τον Κέβιν Άντερσον με 7-6(6), 7-5 μετά από δύο πολύ κλειστά σετ.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα είναι η 5η ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον 28χρονο Βόσνιο, Νο128 στον κόσμο να προηγείται 3-1 στις νίκες κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και ο Σεμπάστιαν Κόρντα που συνεχίζει τα θετικά του αποτελέσματα. Ο 20χρονος Αμερικανός, έχασε μόλις τρία games στη νίκη με 6-3, 6-0 επί του Ράντου Άλμποτ και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του 10-Φάμπιο Φονίνι στη φάση των “64”.

Νωρίτερα, ο Θανάσης Κοκκινάκης επιβλήθηκε 6-3, 6-3 του επίσης qualifier Σιντάρο Μοκιζούκι και θα αντιμετωπίσει τον 29-Μάρτον Φούτσοβιτς στο 2ο γύρο.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Μουσέτι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα