Σταθερός, συνεπής… ολοένα και καλύτερος! – VIDEO

Η χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για τον Χίον Τσανγκ ο οποίος κέρδισε στα δύο σετ τον Τόμας Μπέρντιχ και προκρίθηκε στους “16” του Indian Wells Masters στην Καλιφόρνια!

Συνδυάζοντας δύναμη και ακρίβεια, ο Χίον Τσανγκ έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο12 του ταμπλό, Τόμας Μπέρντιχ, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του παρουσία στο φετινό ATP World Tour.

Ο

ημιφιναλίστ του Australian Open, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη με 6-4, 6-4 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 8ης ημέρας των αγώνων τη Δευτέρα.

Το Νο26 του κόσμου και Νο23 του ταμπλό, έσωσε τα τρία από τα τέσσερα break point του Μπέρντιχ και σημείωσε την πρώτη του νίκη κόντρα στον πολύ δυνατό Τσέχο, μετά από δύο ήττες στις δύο πρώτες τους συναντήσεις.

O Tσανγκ τελείωσε το ματς με 22 winners έναντι 21 του Μπέρντιχ ενώ είχε 6/6 στο φιλέ και 40/60 κερδισμένους πόντους στο σερβίς του.

Στον 4ο γύρο και λίγο πριν την πιθανή αναμέτρηση με τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά, ο 21χρονος Νοτιοκορεάτης θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Κουέβας που δείχνει να έχει επανέλθει μετά από μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/chung-berdych-IW18.mp4

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Τέιλορ Φριτζ που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλιφόρνια. Ο 20χρονος Αμερικανός, Νο74 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από συναρπαστική μάχη με τον φορμαρισμένο Φερνάντο Βερντάσκο, επιβλήθηκε 4-6, 6-2, 7-6(1) του αριστερόχειρα Μαδριλένου και προκρίθηκε στους “16” ενός Masters τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Φριτζ ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο105 του κόσμου, μακριά από το career high Νο53. Όμως, το πολύ δυνατό ξεκίνημα στη χρονιά και η εικόνα που παρουσιάζει απέναντι σε higher ranked αντιπάλους, γεμίζει με αισιοδοξία τον ίδιο αλλά και τους συμπατριώτες του που περιμένουν ξανά την άνθιση του ανδρικού αμερικανικού τένις.

Στον 4ο γύρο, ο Φριτζ θα αντιμετωπίσει τον επίσης φορμαρισμένο Μπόρνα Τσόριτς ο οποίος κέρδισε ανέλπιστα εύκολα τον πρόσφατο πρωταθλητή του Ντουμπάι, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ με 6-1, 6-3 σε 82 λεπτά αγώνα!

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Σταθερός, συνεπής… ολοένα και καλύτερος!
– VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα