Σε τραγική κατάσταση ο Γκοφάν

Ο 27χρονος Βέλγος τενίστας δεν έχει βρει τον παραμικρό ρυθμό στο φετινό τουρ ενώ ηττήθηκε από το Νο168 της παγκόσμιας κατάταξης στο Challenger του Phoenix!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Νταβίντ Γκοφάν το 2019…

Ο Βέλγος τενίστας, στα τέλη του 2017 φαινόταν να βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της έχοντας ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη σεζόν με 59 συνολικά νίκες, στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης και με παρουσία σε πέντε τελικούς ATP μεταξύ των οποίων και στο World

Tour Finals του Λονδίνου.

Ωστόσο, 16 μήνες μετά, η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά και πλέον ο Βέλγος τενίστας στερείται φανερά αυτοπεποίθησης και αγωνιστικού ρυθμού έχοντας πολύ άσχημα αποτελέσματα στο τουρ που τον οδήγησαν στο να παίξει και σε τουρνουά της σειράς Challenger μπας και βρει ρυθμό νικών.

Ο Νο20 τενίστας στον κόσμο έχει μόλις τέσσερις νίκες φέτος στο τουρ μαζί με έξι ήττες ενώ ούτε η παρουσία του στο Challenger του Phoenix κρίνεται πετυχημένη μιας και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Σαλβατόρε Καρούζο, Νο168 στον κόσμο!

Είχε προηγηθεί ένα γεμάτο τραυματισμούς 2018 (θυμίζουμε τον επικίνδυνο τραυματισμό του στο μάτι στο περσινό Ρότερνταμ) το οποίο και ολοκλήρωσε με το μέτριο ρεκόρ 28-16.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε τραγική κατάσταση ο Γκοφάν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα