O Αλιασίμ θυμάται τα junior χρόνια με τον Στέφανο

11:33 8/3/2019 - Πηγή: Tennis24

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φίλι-Οζέρ Αλιασίμ, για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open, έχει ήδη αποκτήσει χαρακτήρα blockbuster.

Πρόκειται για την πρώτη τους συνάντηση σε επίπεδο ανδρών, έχοντας αναμετρηθεί τρεις φορές σε επίπεδο junior.

Ο 18χρονος Καναδός, πραγματοποιεί την πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour και ήδη φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα

χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο του ανδρικού τένις.

Το Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης (career high) κέρδισε εύκολα 6-3, 6-2 τον Κάμερον Νόρι στην πρεμιέρα του Indian Wells Masters και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το νέο Νο10 της ATP, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Αλιασίμ μετράει τρεις νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Στέφανο σε επίπεδο junior και ενόψει της μονομαχίας τους στο Indian Wells, θυμήθηκε τον ημιτελικό τους στο US Open Junior 2016.

“Θυμάμαι, είχε πολύ ζέστη και μεγάλα επίπεδα υγρασίας. Σωματικά ίσως ήμουν λίγο καλύτερος τότε. Τώρα έχει βελτιωθεί πολύ και είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης. Θυμάμαι, ότι τον πίεζα συνέχεια και τον είχα σε κίνηση, σέρβιρα πολύ καλά σε εκείνο το ματς κι αυτό πάντα βοηθάει.

Κάθε φορά που παίζαμε στα juniors ήταν δύσκολα ματς και πολύ κλειστά. Περιμένω να δώσει τον καλύτερό του εαυτό τώρα και ας δούμε τι μπορώ να κάνω εγώ απ’την πλευρά μου”

The post O Αλιασίμ θυμάται τα junior χρόνια με τον Στέφανο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα