Τζόκοβιτς: “Πρόκληση η αναμέτρηση με τον Κύργιο”!

18:09 8/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις του στο Indian Wells, ωστόσο, το μυαλό του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ήδη σε μια ενδεχόμενη αναμέτρηση τρίτου γύρου με τον Νικ Κύργιο!

Είναι ένα από τα πολύ μεγάλα ματς που έβγαλε η φετινή κλήρωση του Indian Wells!

Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν στον τρίτο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν και το τένις που έπαιξε ο 23χρονος Αυστραλός στο Ακαπούλκο προμηνύει έναν πολύ μεγάλο αγώνα!

Άλλωστε, ο Νικ έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες που έχει δώσει κόντρα στον Τζόκοβιτς

στο παρελθόν, και οι δύο το 2017, στο Ακαπούλκο και το Indian Wells τότε!

Ο Νόλε έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, από τον θρίαμβό του στην Αυστραλία και το τρίτο συνεχόμενο κερδισμένο Grand Slam και 15ο συνολικά στην καριέρα του!

“Πάντα γνωρίζαμε το ταλέντο και τις δυνατότητές του και έχει μεγάλα όπλα στο παιχνίδι του: το σερβίς που είναι ίσως το καλύτερο στο τουρ, το forehand και το γεγονός ότι είναι καλός σε όλες τις επιφάνειες. Το μόνο που του λείπει είναι η συνέπεια” ανέφερε ο 31χρονος τενίστας.

“Έχω χάσει και τις δύο φορές που παίξαμε. Αν τελικά παίξουμε το περιμένω με ανυπομονησία γιατί τον βλέπω φορμαρισμένο! Από την άλλη πλευρά, έχω ξεκινήσει και εγώ καλά τη σεζόν! Ελπίζω να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα στην Αυστραλία” κατέληξε ο Σέρβος τενίστας που αντιμετωπίζει στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης τον Αμερικανό qualifier Μπιορν Φρατάντζελο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Πρόκληση η αναμέτρηση με τον Κύργιο”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα