Πάει για αρκετές προσθήκες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστών το προσεχές καλοκαίρι, μετά από απόφαση των Μανόλο Χιμένεθ και Νίκου Λυμπερόπουλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου να αποκτηθούν ένας κεντρικός αμυντικός, ένα δεξί μπακ, ένας κεντρικός μέσος, δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί και ένας επιθετικός. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως τα
περισσότερα χρήματα θα δαπανηθούν για την απόκτηση επιθετικού, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί τη συγκεκριμένη θέση “κλειδί” για την ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης υπάρχει το ενδεχόμενο παραμονής του Εζεκιέλ Πόνσε στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρόμα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 21χρονου επιθετικού. Ο προπονητής της Ένωσης είχε πολύωρη συνάντηση με τον Λυμπερόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν όλα τα θέματα της ΑΕΚ και κυρίως το πως θα χτιστεί το καλοκαίρι μια ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή της Ελλάδας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα