Σίγκεμουντ: “Το κοινό δεν με σεβάστηκε” (vid)

H Λάουρα Σίγκεμουντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο της Κόρι Γκοφ με την Αμερικανίδα να επικρατεί σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε σχεδόν 3 ώρες με το αμερικανικό κοινό ωστόσο να αποδοκιμάζει έντονα την Γερμανίδα λόγω του φαινομενικά αργού παιχνιδιού της. 

Η Σίγκεμουντ εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένη από τη στάση του κοινού και χωρίς να μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά της τόνισε ότι το κοινό δεν τη σεβάστηκε κάτι που την πόνεσε πολύ. 

Τόσο το κοινό όσο και η Γκοφ έδειχναν τον εκνευρισμό τους στο πρόσωπο της Γερμανίδας η οποία άφηνε τον καθορισμένο

χρόνο για το service (25 δευτερόλεπτα) να φτάσει στο μηδέν για να σερβίρει με την Αμερικανίδα να διαμαρτύρεται στη διαιτητή καρέκλας. 

Coco Gauff expressed her frustration to the chair umpire after she thought her opponent, Laura Siegemund, was slow to get ready for her serves several times. pic.twitter.com/WjXz4bskkt

ESPN (@espn) August 29, 2023

“Είμαι πολύ απογοητευμένη με τον τρόπο που με αντιμετώπισε το κοινό σήμερα”, είπε η 35χρονη στη συνέντευξη Τύπου. “Είμαι μαχήτρια, δεν έκανα ποτέ τίποτα εναντίον του κοινού. Ήμουν ήρεμη δεν έκανα ούτε μία χειρονομία και δεν με σεβάστηκαν.”

“Δεν είχαν κανέναν σεβασμό για τον τρόπο που έπαιζα. Δεν με σέβονται. Δεν έχουν σεβασμό για το τένις, το καλό τένις. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να πω και με πονάει πολύ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαι αργή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να είμαι πιο γρήγορη. Δέχομαι ότι παραβιάζω τον καθορισμένο χρόνο, αλλά από την άλλη έτσι παίζω. Είμαι πολύ αργή.”

“Είναι κάτι που κάνω για μένα και όχι εναντίον του αντιπάλου. Χειροκροτούσαν όταν έχανα το πρώτο service, τέτοια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Νόμιζα ότι βγήκα στο Arthur Ashe ότι θα περάσω καλά, αλλά δεν πέρασα κι αυτό λόγω μόνο του κοινού.”

“Φυσικά είμαι απογοητευμένη που έχασα τον αγώνα, αλλά περισσότερο λόγω της συμπεριφοράς. Το να αντιμετωπίζεις τον αντίπαλο έτσι δεν είναι καλό για το τένις.”

“Μου φέρθηκαν άσχημα. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι απατεώνας. Σαν να προσπαθούσα να κερδίσω τον αγώνα με ύπουλο τρόπο. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι κακός άνθρωπος. Αλλά ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε ρακέτες, που ουρλιάζουν, που κάνουν χειρονομίες στο κοινό. Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά. Ήμουν απλά αργή και αντιλαμβάνομαι τις παραβιάσεις του χρόνου. Ό,τι συνέβη εκεί έξω πραγματικά με στεναχώρησε.”

The post Σίγκεμουντ: “Το κοινό δεν με σεβάστηκε” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίγκεμουντ, “Το,sigkemount, “to