Finland Open: Τραυματισμός και απόσυρση για Ντι Νένο/Στούπατσουκ

Ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής του Μαρτίν Ντι Νένο υποχρέωσε τον ίδιο και τον Φράνκο Στούπατσουκ να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το Finland Open, το πρώτο τουρνουά του World Padel Tour μετά τη θερινή διακοπή. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως το Νο2 δίδυμο στο ταμπλό της διοργάνωσης ουσιαστικά τίθεται εκτός συνέχειας πριν καν δώσει το

πρώτο του ματς, με τους δύο Αργεντινούς να έχουν πλέον μπροστά τους δύο κενές εβδομάδες πριν επιστρέψουν στη δράση στο Madrid Master, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της χρονιάς.

Στον αντίποδα, η απόσυρση των Ντι Νένο και Στούπατσουκ λειτούργησε ευεργετικά για το δίδυμο του Άρη Πατινιώτη με τον Εμίλιο Τσαμέρο. Ο ελληνικής καταγωγής Αργεντινός μαζί με τον Ισπανό είναι οι lucky losers που θα τους αντικαταστήσουν. Έτσι, οι δυο τους πραγματοποιήσουν την τρίτη φετινή τους εμφάνιση σε κυρίως ταμπλό του World Padel Tour, έπειτα από τα Danish Open και Vienna Open, όπου σε αμφότερα η παρουσία τους ολοκληρώθηκε στη Φάση των “32”.

Ο Άρης Πατινιώτης (δεξιά) με τον Εμίλιο Τσαμέρο.

Στον πρώτο γύρο το δίδυμο των Πατινιώτη και Τσαμέρο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τους Μαξ Σιέβαλ και Πάμπλο Ανδράδα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με wild card στο κυρίως ταμπλό από τους οικοδεσπότες, μιας και ο Σιέβαλ είναι Φινλανδός. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα… βαριά χαρτιά της διοργάνωσης είναι παρόντα, με τους Κοέγιο/Τάπια να βρίσκονται στο Νο1 του ταμπλό, τους Λεμπρόν/Γκαλάν στο Νο3 και τους Τσινγκότο/Ναβάρο στο Νο4.

Το ταμπλό των ανδρών του Finland Open:

The post Finland Open: Τραυματισμός και απόσυρση για Ντι Νένο/Στούπατσουκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα