Τζόκοβιτς: “Ήταν ένα τέλειο 1ο set – Πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου” (vid)

O Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη Νέα Υόρκη μετά από 2 χρόνια με τον Σέρβο όχι μόνο να σημειώνει την 67η νίκη του σε πρεμιέρα Grand Slam κάνοντας το 17/17 στις πρεμιέρες στο US Open, αλλά να επιστρέφει (μετά το τουρνουά) και στο Νο1 του κόσμου. 

Αν και η αναμέτρηση ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) καθώς το παιχνίδι που προηγήθηκε της Κόρι Γκοφ με την Λάουρα Σίγκεμοντ κράτησε

πάνω από 3 ώρες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια ειδική τελετή προς τιμή της Μπίλι Τζιν Κινγκ για την 50η επέτειο του ίσου χρηματικού επάθλου σε άνδρες και γυναίκες στο US Open

“Ήξερα ότι ο αγώνας θα άρχιζε αργά το βράδυ. Παρά το γεγονός αυτό ήμουν ενθουσιασμένος όταν βγήκα στο γήπεδο.”, είπε ο Τζόκοβιτς. “Δεν με απασχόλησε που ξεκίνησε αργά γιατί ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή να παίξω στο μεγαλύτερο γήπεδο του τένις και μάλιστα στο βραδινό πρόγραμμα.”

“Όλοι γνωρίζουν ότι τα βραδινά sessions στο Arthur Ashe είναι σίγουρα τα πιο συναρπαστικά, με δυνατή ενέργεια και πραγματικά διασκεδαστικά”, πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη νίκη του στην πρεμιέρα ο Τζόκοβιτς τόνισε: “Ήταν ένα 1ο set σχεδόν άψογο, τέλειο. Μάλλον είχα την απάντηση σε κάθε πλάνο που είχε στο μυαλό του. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζω. Ελπίζω να μπορέσω να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο. Είναι μόνο η αρχή του τουρνουά, αλλά μου αρέσει ήδη το επίπεδο του τένις.”

Ο Τζόκοβτις στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγες που κέρδισε με τη σειρά του τον Αμερικανό Ίθαν Κουίν. 

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν ένα τέλειο 1ο set – Πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, “Ήταν, – Πολύ,tzokovits, “itan, – poly