Σ.Γουίλιαμς: “Ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή μαμά”

11:46 7/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς ανέλυσε τους “προσωπικούς λόγους” που την έκαναν να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Rogers Cup στον Καναδά

Η βαριά ήττα από τη Γιοχάνα Κόντα την προηγούμενη εβδομάδα στο Σαν Χοσέ, είχε προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά στον κόσμο του τένις, σχετικά με την κατάσταση της Σερίνα Γουίλιαμς.

Ήταν μια από τις πιο σκληρές ήττες στην καριέρα της κορυφαίας τενίστριας όλων των εποχών ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί

στο Premier τουρνουά του Μόντρεαλ, για προσωπικούς λόγους…

Τους προσωπικούς, αυτούς, λόγους ανέλυσε η 36χρονη Αμερικανίδα, αποκαλύπτοντας τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε, νιώθοντας ότι δεν φροντίζει όσο θα έπρεπε την 11 μηνών κόρη της!

“H προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για μένα. Δεν ήταν μόνο κάποια προσωπικά θέματα που με απασχολούσαν αλλά βρισκόμουν σε κακή κατάσταση. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ένιωθα πως δεν ήμουν καλή μαμά.

“Διάβασα διάφορα άρθρα που ανέφεραν ότι η επιλόχειος κατάθλιψη μπορεί να κρατήσει και 3 χρόνια αν δεν την αντιμετωπίσεις. Προτιμώ να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Μίλησα με τη μαμά, τις αδερφές μου, τους φίλους μου και τα συναισθήματά μου ήταν φυσιολογικά.

“Είναι φυσιολογικό να μην νιώθω ότι κάνω αρκετά πράγματα για το μωρό μου.

“Δουλεύω σκληρά, προπονούμαι και προσπαθώ να είμαι η καλύτερη αθλήτρια που μπορεί να είμαι.

“Αυτό, όμως, σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί της κάθε μέρα της ζωής της, δεν είμαι δίπλα της όσο θα ήθελα. Οι περισσότερες μαμάδες, το αντιμετωπίζουν αυτό. Το σημαντικό είναι να βρω τη σωστή ισορροπία. Όλες οι μαμάδες είστε πραγματικοί ήρωες.

“Είμαι εδώ για να σας πω: αν έχετε μια δύσκολη ημέρα ή εβδομάδα, είναι εντάξει. Το περνάω και εγώ αυτό…” ανέφερε χαρακτηριστικά στο Facebook η Σερίνα.

The post Σ.Γουίλιαμς: “Ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή μαμά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα