Υπόκλιση στους γονείς από Στέφανο! – VIDEO

21:35 6/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής του πορείας μέχρι τον ημιτελικό της Washington, μίλησε για τη σημασία της παιδείας που πήρε στο άθλημα του τένις και από τους δύο γονείς του!

Γνωρίζει πάρα πολύ καλά από πού προέρχεται και αναγνωρίζει στο μέγιστο αυτούς που τον έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα!

Μιλάμε φυσικά για ένα από φετινά πρόσωπα του τουρ που, αναμφισβήτητα, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μίλησε στο Tennis Channel

για τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή του, τους γονείς του και το “λιθαράκι” που έβαλε καθείς εξ αυτών στο να βλέπουμε αυτόν τον εκπληκτικό τενίστα και άνθρωπο σήμερα.

“Ολοι γνωρίζουν ότι έχω προπονητή τον πατέρα μου. Αλλά η μητέρα μου είναι αυτή που είχε πολλές παραστάσεις από επαγγελματικό τένις και με βοήθησε πάρα πολύ στον τομέα της ψυχολογίας του αγώνα” ανέφερε ο Στεφ.

“Αλλά και ο πατέρας μου έχει διπλώματα προπονητικής στο τένις και με έχει βοηθήσει πολύ στο τακτικό κομμάτι. Είναι συνέχεια δίπλα μου ενώ θα μπορούσε να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Έχει αφήσει όλη του τη ζωή για να με ακολουθεί” επισήμανε για τον πατέρα του, Απόστολο.

Ο Τσιτσιπάς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνιστεί φέτος στο NextGen ATP Finals όντας δεύτερος στη λίστα Race to Milan πίσω μόνο από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπόκλιση στους γονείς από Στέφανο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα