To Kαναδέζικο τένις είναι εδώ!

18:43 6/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Με πέντε εκπροσώπους του Καναδά ξεκινά το Masters του Τορόντο στην καλύτερη ποιοτικά περίοδο του αθλήματος για τη χώρα της Βόρειας Αμερικής!

Ο Καναδάς είναι εδώ!

Μέσα από δύο διαφορετικές γενιές παικτών, ο Καναδάς διάγει την καλύτερή του περίοδο όσον αφορά στο αντρικό τένις!

Μιλάμε φυσικά για την παρουσία του Μίλος Ράονιτς, του καλύτερου τενίστα που “έβγαλε” ποτέ η χώρα με 8 τίτλους ATP στο παλμαρέ του, παρουσία στο Νο3 του κόσμου και παρουσία στον τελικό Wimbledon το

2016 αλλά όχι μόνο!

Στο ταμπλό βρίσκεται και ο Βάσεκ Πόσπισιλ του οποίου η καριέρα, παρά το αναμφισβήτητο ταλέντο έχει πτωτική πορεία, αλλά έχει στο βιογραφικό του κατάταξη στο Νο25 του κόσμου ενώ είναι κάτοχος 6 τίτλων διπλού.

Τα περισσότερα “φώτα” όμως, θα πέσουν στους δύο πιτσιρικάδες!

Μιλάμε φυσικά για τους Ντένις Σαποφάλοφ και Φελίξ-Οζέρ Αλιασιμέ για τους οποίους υπάρχουν τεράστιες ελπίδες στη χώρα για παρουσία στο Τοπ10 το κόσμου και όχι μόνο!

Ο Σαποφάλοφ πλέον δεν θεωρείται “πρωτάρης” στο τουρ, άλλωστε, πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Μόντρεαλ ενώ, στα 19 του χρόνια, είναι σταθερά μέλος του Τοπ30 και έχει ήδη χτίσει το δικό του funbase λόγω του πολύ ελκυστικού τρόπου παιχνιδιού του!

Ο βενιαμίν της παρέας είναι φυσικά ο Αλιασιμέ που φέτος κάνει τα πρώτα του πολύ ενθαρρυντικά βήματα στο τουρ και έχει ήδη δείξει πολλά στοιχεία των εξαιρετικών συστάσεων που έχει.

Μόλις στα 17 του, βρίσκεται στο career high Νο133, φαίνεται πως το Τοπ100 είναι απλά θέμα χρόνου ενώ θα τον δούμε για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό του Τορόντο σε έναν σούπερ πρώτο γύρο κόντρα στον Λούκα Πούιγ.

Είναι η “χρυσή” γενιά του Καναδέζικου τένις! Το αν θα ικανοποιήσει τις τεράστιες προσδοκίες που υπάρχουν από αυτήν σε μια χώρα όπου ο αθλητισμός είναι “τρόπος ζωής” μένει να αποδειχτεί!

Στο Καναδικό Masters συμμετέχει και ο Πίτερ Πολάνσκι.

Κώστας Αϊτάκης

The post To Kαναδέζικο τένις είναι εδώ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα