O καλός ο… Μίλος – VIDEO

09:29 7/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Το πανίσχυρο σερβίς του Μίλος Ράονιτς τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση στην πρεμιέρα του Rogers Cup ενώ ο κατήφορος του Τζακ Σοκ, συνεχίστηκε

Όταν έχεις 100% επιτυχία στους κερδισμένους πόντους από το 1ο σερβίς, είναι δύσκολο να χάσεις…

Ο Μίλος Ράονιτς κέρδισε όλους τους πόντους όταν έβαζε μέσα πρώτο σερβίς (27/27) και επικράτησε με 6-3, 6-4 του Νταβίντ Γκοφάν, στο ντέρμπι των πρώην Top10 του 1ου γύρου στο Rogers Cup του Τορόντο!

Το

πρώην Νο3 και νυν Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε και τα τρία break points του 27χρονου Βέλγου, No11 στην ΑΤP, ενώ ο ίδιος χρειάστηκε ελάχιστες ευκαιρίες για να πετύχει από ένα break σε κάθε σετ, ολοκληρώνοντας τη σημαντική νίκη του μετά από μόλις 73 λεπτά αγώνα.

“Νομίζω ότι μπορώ να σερβίρω ακόμα καλύτερα. Συνολικά, ήταν μια καλή απόδοση. Ήμουν πειθαρχημένος πνευματικά” δήλωσε αμέσως μετά ο Ράονιτς.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης στην πατριδα του, ο 27χρονος θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Τιαφό-Τσεκινάτο.

Την 7η συνεχόμενη ήττα του στο tour, γνώρισε ο Τζακ Σοκ συνεχίζοντας τα πολύ άσχημα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.

Ο 25χρονος, Νο19 στον κόσμο και Νο13 του ταμπλό, ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 6-3 απ’τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη από το Masters της Ρώμης!!

Στο μεταξύ, ο Ισπανός βετεράνος Φερνάντο Βερντάσκο, συνέτριψε μέσα σε 55 λεπτά τον Πίτερ Γκόζοφτσκικ με 6-2, 6-2 και σφράγισε το ραντεβού με τον πρωταθλητή του ATP Finals, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη φάση των “32” του θεσμού.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν επίσης και οι Ντιέγκο Ζβάρτσμαν, Μπόρνα Τσόριτς με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει επιβλητική νίκη 6-1, 6-2 επί του φορμαρισμένου Κάιλ Έντμουντ ενώ ο Κροάτης κέρδισε 6-4, 6-3 τον Βάσεκ Πόσπισιλ στο τελευταίο ματς της πρεμιέρας στο κεντρικό court.

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post O καλός ο… Μίλος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα