Ο Περ στον δρόμο του Ναδάλ!

19:34 6/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος τενίστας θα είναι το πρώτο εμπόδιο του Ραφαέλ Ναδάλ στο Masters του Τορόντο!

Ξεκίνησε το πρώτο Masters της φετινής Αμερικανικής hard court swing και γνωρίζουμε ήδη τον αντίπαλο του Ραφαέλ Ναδάλ στον δεύτερο γύρο!

Αυτός θα είναι τελικά ο Μπενουά Περ καθώς ο εκκεντρικός τενίστας κέρδισε με μια, εν γένει, καλή εμφάνιση τον Τζάρεντ Ντόναλντσον με 6-3, 6-4 και θα πάει τώρα για την σούπερ υπέρβαση κόντρα στον Νο1 τενίστα στον κόσμο!

Ο Περ

δεν ηρέμησε ιδιαίτερα από τα σημάδια…νευρικού κλονισμού που έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα στη Washington μιας και τα νεύρα του ήταν και πάλι φανερά σε τεντωμένο σχοινί αλλά μπόρεσε να ξεπεράσει την αντίσταση ενός πολύ μέτριου Ντόναλντσον που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα χαμένα match point της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Τσιτσιπά!

Ο Γάλλος μπήκε πολύ συγκροτημένα(!) στο ματς και προηγήθηκε με το ευρύ 4-0, πριν αρχίσει σταδιακά να πέφτει κάπως η απόδοσή του κόντρα σε έναν Ντόναλντσον που ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Περ δεν απειλήθηκε στο πρώτο σετ ενώ στο δεύτερο κράταγε την κατάσταση στα χέρια του κάνοντας το πρώτο break στο 4-3 με τον Αμερικανό αντίπαλό του να συνεχίζει να παραπαίει.

Ωστόσο, οι “δαίμονες” είναι πάντα στο κεφάλι του 29χρονου Γάλλου που με ένα κακό game ξαναέβαλε τον Ντόναλντσον στο κόλπο του ματς και φυσικά…εκνευρίστηκε αρχίζοντας τα πετάγματα ρακέτας!

Εντούτοις, τις τάσεις αυτοκτονίας του Περ μιμήθηκε και ο Ντόναλτσον που συνέχισε τα απανωτά λάθη και ξαναέδωσε το break πίσω στον Γάλλο που έσωσε ένα τελευταίο break point του νεαρού αντιπάλου του σερβίροντας για τον αγώνα.

Ούτε σετ δεν έχει πάρει από τον Ράφα σε τρεις αναμετρήσεις ο Περ αλλά η “τρέλα” του τον κάνει κάποιες φορές και επικίνδυνο αντίπαλο αν και ο Ισπανός είναι ξεκάθαρα το τεράστιο φαβορί.

Ένας από τους πέντε Καναδούς του βασικού ταμπλό, ο Πίτερ Πολάνσκι πήρε μεγάλη νίκη επί του Ματ Εμπντεν ενώ ο Φερνάντο Βερντάσκο, πριν η δυνατή βροχή διακόψει για πολλή ώρα τους αγώνες του πρωινού προγράμματος, πρόλαβε να αποκλείσει πολύ πειστικά τον Πίτερ Γκογιόφτσικ.

Δευτέρα, 6/8: 1ος γύρος Rogers Cup

Paire (France) beat Donaldson (US) 6-3 6-4
Verdasco (Spain) beat Goyowczyk (Germany) 6-2 6-2
Polansky (Canada) beat Ebden (Australia) 7-6(3) 6-4
Ivashka (Belarus) beat Sugita (Japan) 6-2 6-3
Fucsovics (Hungary) beat J. Sousa (Portugal) 6-4 7-6(2)

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Ο Περ στον δρόμο του Ναδάλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα