Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο Τιμ – VIDEO

Μετά τον Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, ακόμη ένας “γερόλυκος” του Tour, ο Φερνάντο Βερντάσκο, υπέκυψε στον καταπληκτικό Ντομινίκ Τιμ…

Ο Αυστριακός έκανε ακόμη μια απίθανη εμφάνιση στη Βιέννη αυτή την εβδομάδα, έφτασε τις οκτώ νίκες στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις του και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Erste Bank Open της πατρίδας του.

Αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τον Βερντάσκο, που προηγήθηκε με σετ,

ο Νο5 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά μάχης, με 3-6, 6-3, 6-2 και “σφράγισε” τη θέση του στους “8” καλύτερους του θεσμού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, του οποίου… έχει πάρει τον αέρα μιας και τον έχει κερδίσει 7/7 φορές που συναντήθηκαν στο court.

5th time lucky

Top seed @ThiemDomi gets his first win in five attempts against Verdasco, notching a 3-6 6-3 6-2 win to make to the last 8!#erstebankopen pic.twitter.com/h41Fj45Bv4

Tennis TV (@TennisTV) 24 Οκτωβρίου 2019


Ο Τιμ διανύει, ίσως, την καλύτερη περίοδο της καριέρας του τον τελευταίο μήνα και δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει και με το παραπάνω, στα σκληρά courts.

Αν εξαιρέσει κανείς τις πάμπολλες διακρίσεις του στο χώμα, ο Αυστριακός υστερεί σε παράσημα από hard διοργανώσεις, όμως από ότι φαίνεται, με το παιχνίδι του να έχει ωριμάσει πάρα πολύ, σκοπεύει να αλλάξει άρδην την εικόνα του προς τα έξω.

Την Πέμπτη, ο Τιμ κέρδισε 51/60 πόντους πίσω από το σερβίς του και κυριάρχησε έναντι του “Νάντο”, ο οποίος δεν είχε λύσεις στα βαριά χτυπήματα του αντιπάλου του και υπέκυψε με χαρακτηριστική άνεση, μετά το 0-1.

Οι προημιτελικοί του Erste Bank Open Vienna

15:00GR       Μπερετίνι – Ρούμπλεφ

16:30GR       Τιμ – Καρένιο Μπούστα

18:30GR       Κατσάνοφ – Σβάρτζμαν

20:00GR       Μονφίς – Μπέντενε

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα