Χαμός μεταξύ Κύργιου και Ρουντ

Μια μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Κάσπερ Ρουντ

Η πρόσφατη συνέντευξη του Κάσπερ Ρουντ στο Tennisportalen και στον ομογενή, Άλεξ Θεοδωρίδη, δεν έμεινε αναπάντητη από τον Νικ Κύργιο.

Μεταξύ άλλων, ο Νορβηγός τενίστας αποκάλεσε “ηλίθιο” τον Ελληνοαυστραλό, λόγω της συνολικής συμπεριφοράς του στο tour και ο Κύργιος απάντησε άμεσα στο twitter.

“Αν θες να μου πεις κάτι, να το πεις μπροστά μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν

θα μιλάς πολύ, μετά από αυτό. Mέχρι τότε, θα προτιμούσα να βλέπω μια μπογιά να στεγνώνει από το να βλέπω να παίζεις τένις. Είσαι βαρετός. Καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει ότι παίζεις τένις. Καλή τύχη στο Μιλάνο” έγραψε στο twitter ο Κύργιος.

But again, I also understand why you have to keep my name in your mouth, because people dont even realise that you play tennis goodluck in Milan champ x

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) October 24, 2019

Οι χρήστες του twitter, αλληλεπίδρασαν άμεσα με το tweet του Κύργιου, προτρέποντας τον 23χρονο να κάνει το ίδιο και να εκδηλώσει, face to face, την αντιπάθειά του προς τον Ράφαελ Ναδάλ.

You should also Practice what you preach champ , you always seem to be having a swipe at @RafaelNadal on Twitter etc , shouldn’t you do the same with Rafa and tell him your grievances to his face #just asking

Nick Skagias (@nickskagias) October 24, 2019

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί μια φορά στο tour και το παιχνίδι ήταν, εξίσου επεισοδιακό. Συγκεκριμένα, ο Νικ Κύργιος παράτησε το παιχνίδι στη μέση (στο ξεκίνημα του 3ου σετ), για το 2ο γύρο του Rome Masters, πετώντας ρακέτες και καρέκλες, μετά από έντονη διαφωνία με τον διαιτητή.

Ο Ρουντ που υποστήριξε πως ο Αυστραλός θα πρέπει να αποβληθεί από το τένις, πανηγύρισε τη νίκη αυτή και ο Κύργιος είχε αντιδράσει σε αυτή τη συμπεριφορά του Νορβηγού, με ειρωνεία.

Hahahahaha https://t.co/QM2A2NPz8p

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) May 16, 2019

The post Χαμός μεταξύ Κύργιου και Ρουντ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα