“Γύρισε” τον αστράγαλό του ο Αλιασίμ

Αυτός ήταν και ο λόγος της καθυστερημένης απόσυρσής του από το Erste Bank Open της Βιέννης

Κυριολεκτικά, λίγο πριν μπει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον επίσης ανερχόμενο Αντρέι Ρούμπλεφ, την Τετάρτη για τον 1ο γύρο του indoor τουρνουά της Βιέννης, ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ανακοίνωσε στους διοργανωτές ότι αναγκάζεται να αποσυρθεί από τη διοργάνωση.

Ο λόγος, ένας τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο που αποκόμισε από την προπόνηση του, την προηγούμενη ημέρα.

“Δυστυχώς δεν θα μπορέσω

να παίξω το πρώτο μου ματς στο Vienna Open σήμερα. Τραυματίστηκα στον αστράγαλο χθες. Θα σας κρατάω ενήμερους για την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη. Ευχαριστώ Βιέννη, θα σε δω την επόμενη φορά” έγραψε στο twitter ο 19χρονος Καναδός.

Sadly I won’t be able to play my first round match at the @ErsteBankOpen today. I unfortunately hurt my left ankle at practice yesterday. Will keep you updated on how my recovery is going. Thanks everyone for your continuous support Danke Wien See you next time

— Félix AugerAliassime (@felixtennis) October 23, 2019

To No18 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο NextGen ATP Finals στο Μιλάνο ενώ άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρει να προλάβει να αγωνιστεί στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας, στο Paris Masters.

Τη θέση του στο ταμπλό πήρε ο lucky loser, Αλεξάντερ Μπούμπλικ που έβαλε πολύ δύσκολα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, πριν ηττηθεί με 6-1, 6-7(3), 7-6(6) από τον Ρώσο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ρώσο, ο Νοτιοκορετάτης Χίον Τσουνγκ που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από τραυματισμό.

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post “Γύρισε” τον αστράγαλό του ο Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα