Απομακρύνεται από το Λονδίνο ο Γκοφάν – VIDEO

Ο Νταβίντ Γκοφάν υπέστη σοκαριστική ήττα, στην προσπάθεια που κάνει για να κάνει δικό του ένα εισιτήριο για τα ΑΤΡ Finals του Νοεμβρίου, μιας και έμεινε εκτός Βασιλείας από τον 2ο μόλις γύρο. Συνεχίζει ο Μπαουτίστα Άγκουτ…

Ο Ρέιλι Όπελκα πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του, κερδίζοντας με ανατροπή τον Νταβίντ Γκοφάν, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Swiss Indoor τουρνουά της Βασιλείας.

Ο “γίγαντας” Αμερικανός, επικράτησε μετά από δυόμιση ώρες με 6-7(4), 7-6(4), 7-5 του Νο13 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης της

ΑΤΡ και τον άφησε πολύ πίσω, στην προσπάθεια που κάνει για να βρίσκεται στην πρώτη “8αδα” της ΑΤΡ Race.

Ο Γκοφάν έμεινε έτσι στην 10η θέση της κούρσας για τους τελικούς της ΑΤΡ, θέλοντας πλέον πολύ μεγάλη πορεία (προημιτελικά τουλάχιστον) στο Masters του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα, αν θέλει να έχει σοβαρές ελπίδες.

Την ήττα του Βέλγου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος στο Tour και έχει μπει πλέον, για τα καλά σε τροχιά… Λονδίνου.

Ο Ισπανός τενίστας, πέρασε στα προημιτελικά του 500αριου θεσμού, αφήνοντας εκτός τον Ρισάρ Γκασκέ με 6-2, 4-6, 6-3, μετά από 1 ώρα και 44 λεπτά μάχης.

Ο Μπαουτίστα θα αντιμετωπίσει στη φάση των “8” τον Ρέιλι Όπελκα, σε ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά ήδη έχει ανέβει στην 9η θέση της κούρσας για τα ΑΤΡ Finals, βρίσκεται πολύ κοντά στον 8ο Ματέο Μπερετίνι και φαντάζει ως φαβορί για να συμμετάσχει στο τουρνουά της Μεγάλης Βρετανίας.

40th win of 2019 @BautistaAgut becomes the 9th player to record 40 wins this season as he defeats Gasquet 6-2 4-6 6-3 at #SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/iH8l3PPSVe

Tennis TV (@TennisTV) 24 Οκτωβρίου 2019


SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απομακρύνεται από το Λονδίνο ο Γκοφάν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα