Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ρούμπλεφ – VIDEO

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και την Πέμπτη προκρίθηκε στον τρίτο προημιτελικό του στο Tour από το Αμερικανικό Όπεν και έπειτα, κερδίζοντας το ντέρμπι της νέας γενιάς, κόντρα στον Χιόν Τσουνγκ…

Ο νεαρός Ρώσος ήταν καταιγιστικός και πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη αυτή την εβδομάδα στη Βιέννη, επικρατώντας του Νοτιοκορεάτη αντιπάλου του, μετά από μόλις 67 λεπτά αγώνα.

Ο Ρούμπλεφ επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 του Νο139 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ματέο Μπερετίνι την Παρασκευή, σε ένα εκ των ντέρμπι της φάσης των προημιτελικών.

dir="ltr" lang="en">Magnificent performance from @AndreyRublev97

The Russian defeats Chung 6-4, 6-2 to keep the dream of back-to-back titles alive!

: @TennisTV | @ErsteBankOpen pic.twitter.com/gikIOerkTL

ATP Tour (@atptour) 24 Οκτωβρίου 2019


Σπουδαία νίκη πέτυχε το μεσημέρι και ο Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για να βρεθεί στα ΑΤΡ Finals του Λονδίνου.

Ο Αργεντινός κέρδισε με 6-7(5), 6-4, 7-6(5) τον Σαμ Κουέρι και θα παίξει στους “8”, με το Νο2 του ταμπλό, Κάρεν Κατσάνοφ.

Επίσης, πολύ δύσκολη νίκη πήρε ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, επικρατώντας του Μιχαήλ Κουκούσκιν μετά από τρία, συναρπαστικά σετ.

Ο Ισπανός γύρισε από δύσκολη θέση και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Erste Bank Open της Βιέννης, με 6-7(3), 6-4, 6-1. Στην επόμενη φάση θα παίξει με τον “καυτό” Ντομινίκ Τιμ.

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Ρούμπλεφ – VIDEO,roublef – VIDEO