“Επιβίωσε” ο Ζβέρεφ! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ “έπαιξε” με τη φωτιά και έφτασε κοντά στο να αποκλειστεί για δεύτερη σερί εβδομάδα στην πρεμιέρα του στο τουρ αλλά επιβίωσε στη σκληρή μάχη που έδωσε με τον Ντάνιλ Μεντβέντεφ!

Τουλάχιστον κέρδισε!

Ναι δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά για ακόμη μια φορά φέτος σε μια πολύ μέτρια, μέχρι στιγμής, σεζόν στο τουρ αλλά πήρε τη νίκη!

Ο δεύτερος γύρος κόντρα σε έναν παίκτη της ποιότητας του Μεντβέντεφ και με δεδομένη την πολύ μέτρια κατάσταση που βρισκόταν ο ίδιος, δεν προοιωνιζόταν ιδιαίτερα εύκολος για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και αυτό ακριβώς

έγινε.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά αλλά συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, ο 20χρονος Γερμανός επικράτησε τελικά με 6-4, 1-6, 7-6(5) του σκληροτράχηλου Ρώσου που ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος σε μια πολύ ζεστή μέρα στη Φλόριντα!

O Γερμανός, πέραν της νίκης και του χαρακτήρα που έδειξε ειδικά στο πολύ κλειστό τρίτο σετ, δεν κρατά και πολλά πράγματα από την απόδοσή του που κυμάνθηκε και πάλι σε χειρότερα επίπεδα από τα στάνταρντ του.

Αρκετά λάθη, αστάθεια στο σερβίς, διστακτικότητα να περάσει στην επίθεση, συνέθεσαν το παζλ της εμφάνισης του Ζβέρεφ που έπαιξε όμως αρκετά καλά τους κρίσιμους πόντους σε μια απελπιστική αργή επιφάνεια που επιβάλλει το πολύ προσεκτικό χτίσιμο του πόντου.

Ο Ζβέρεφ έδειξε χαρακτήρα και στο πρώτο σετ επιστρέφοντας από το εις βάρος του 2-4 για να πάρει τέσσερα αναπάντητα games και να κάνει το 1-0 πανηγυρίζοντας έντονα.

Ωστόσο, κατέβασε εντελώς τους διακόπτες στο δεύτερο σετ και έπαιξε πολύ ασχημα κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ταλαντούχος Ρώσος που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προηγούμενο γύρο, για να ισοφαρίσει.

Το τρίτο σετ κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού με τους δύο τενίστες να κρατούν όλες τις φορές το σερβίς τους σώζοντας και μερικά break point και τελικά τον, Ζβέρεφ, κυριολεκτικά στο νήμα να “επιβιώνει” ξεσπώντας σε έναν έντονο πανηγυρισμό μόλις ο Μεντβέντεφ έστειλε το τελευταίο forehand του ματς στο φιλέ.

Fight ’til the end

Alex Zverev relieved to get past Medvedev 6-4 1-6 7-6(5) to reach #MiamiOpen third round. pic.twitter.com/Nb9jXVCP1h

Tennis TV (@TennisTV) March 24, 2018

Πειστική εμφάνιση μετά από καιρό έκανε και ο Ντένις Σαποφάλοφ που επιβλήθηκε του Νταμίρ Τζουμούρ με 6-1, 7-5 και βλέπει ως πιθανότερο αντίπαλο τον Σαμ Κουέρι στη συνέχεια.

Σάββατο, 24/3: 2ος γύρος Miami Open

A. Zverev (Germany) beat Medvedev (Russia) 6-4 1-6 7-6(5)

Shapovalov (Canada) beat Dzumhur (Bosnia) 6-1 7-5

DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post “Επιβίωσε” ο Ζβέρεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα