Δεν μπορώ να είμαι μακριά του!

Η Βικτόρια Αζαρένκα βρίσκεται, με δύο εκκωφαντικές εμφανίσεις, στον τρίτο γύρο του Miami Open αλλά παλεύει μέσα της με το δύσκολο συναίσθημα να είναι μακριά από τον γιο της, Λίο.

Οταν γίνεσαι γονιός, αλλάζουν όλα…

Πόσο μάλλον όταν είσαι επαγγελματίας τενίστας και όλη σου η ζωή περιστρεφόταν γύρω από ένα μπαλάκι από πολύ μικρή ηλικία…

Με αυτήν την παράξενη κατάσταση να πρέπει να συνδυάσει καριέρα στο τουρ και τα καθήκοντά της ως μητέρα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Βικτόρια Αζαρένκα που τα πάει μεν περίφημα στο Miami

αλλά με κόστος να βρίσκεται μακριά από τον γιο της.

“Δεν αντέχω να είμαι μακριά του ούτε δευτερόλεπτο! Είναι πολύ δύσκολο συναίσθημα να μπαίνω στο κορτ γιατί μου λείπει συνεχώς όταν δεν τον βλέπω! Προσπαθώ ακόμα να βρω τι ισορροπίες. Από τη στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου για μένα, μόνο για αυτόν. Τωρα πρέπει να προσπαθήσω να αφοσιωθώ και σε μένα πάλι! Φυσικά είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω προς το παρόν και τα δύο!” ανέφερε η Βίκα.

“Εχουν μιλήσει και πολύ μπαμπάδες τενίστες για αυτό το θέμα και το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητες και οι ισορροπίες. Να θυμάστε όμως ότι αλλιώς τα βιώνει μια μητέρα. Είναι πιο έντονα τα συναισθήματα και άλλη η σχέση με το παιδί” εξήγησε.

Προς το παρόν, έχει τυπωμένο στα παπούτσια και στην μπλούζα της το όνομα του Λίο και τον “κουβαλάει” τρόπον τινά μαζί της, σε όποιο ματς αγωνίζεται!

“Είμαι σίγουρα ο Νο1 φαν του!” κατέληξε γελώντας η μαμά Βίκα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν μπορώ να είμαι μακριά του! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα