Για την έκπληξη ο Θανάσης – VIDEO

Το παιχνίδι του Ρότζερ Φέντερερ με τον Θανάση Κοκκινάκη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας στο Miami Open. Ζβέρεβ, Κύργιος, Σαποβάλοβ, Αζαρένκα, Χάλεπ και Μουγκουρούθα είναι επίσης κάποια από τα ονόματα που θα αγωνιστούν το Σάββατο…

Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή Ρότζερ Φέντερερ, “ρίχνεται” σήμερα στην μάχη της διεκδίκησης του τροπαίου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον θεσμό, κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη, στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο 36χρονος

Ελβετός είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, με τον Ελληνοαυστραλό να ψάχνει μια τεράστια έκπληξη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Miami Masters, μετά και από την άνετη νίκη του στον 1ο γύρο επί του Κάλβιν Χέμερυ.

Ο Φέντερερ μετά την ήττα του στον τελικό του Indian Wells Masters από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, επικεντρώνεται στο δεύτερο τουρνουά του Sunshine Double, στο οποίο θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο και αν όχι, τουλάχιστον να παραμείνει στο Νο1 του κόσμου. Ο αγώνας του “Βασιλιά” με τον Θανάση Κοκκινάκη θα διεξαχθεί περίπου στις 20:30GRE.

Εκτός της πολύ σημαντικής αυτής αναμέτρησης, τα ντεμπούτα τους στην διοργάνωση θα κάνουν και οι Αλεξάντερ Ζβέρεβ και Νικ Κύργιος, καθώς και ο πολύ φορμαρισμένος Κέβιν Άντερσον.

Ο Γερμανός αρχικά, Νο4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που απέκλεισε στον 1ο γύρο τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, Ντανιήλ Μεντβέντεβ. Μεγάλη μάχη μεταξύ NextGen αθλητών στις 17:00GRE, με φαβορί, αλλά και υπολογίσιμο αουτσάιντερ.

Ο Αυστραλός με ελληνικές ρίζες Νικ Κύργιος θα κάνει επιτέλους την επανεμφάνισή του στα courts μετά από τον τραυματισμό του στις αρχές Φλεβάρη. Ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στις 02:00GRE, με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη μετά το Αυστραλιανό Όπεν.

Τέλος, ο Κέβιν Άντερσον θα αντιμετωπίσει στις 21:30GRE περίπου τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι, σε ματς επίσης για τον 2ο γύρο του Miami Masters στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ντένις Σαποβάλοβ, Μπόρνα Τσόριτς και Φρανσίς Τιαφό, τρία από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του ανδρικού τένις, θα παίξουν και αυτοί το Σάββατο στο πλαίσιο του 2ου γύρου του θεσμού. Ο Καναδός θα αντιμετωπίσει στις 17:00GRE τον Νταμίρ Ντζουμούρ, με τον Κροάτη να καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Λεονάρντο Μάγιερ, την ίδια ώρα. Σε ένα μεγάλο ματς, ο Τιαφό θα αντιμετωπίσει τον Κάιλ Έντμουντ στις 18:30GRE.

Στις γυναίκες τώρα, “ανοίγει” η αυλαία του 3ου γύρου της διοργάνωσης, με τις 32 κορυφαίες τενίστριες της διοργάνωσης να καλούνται να δώσουν μεγάλες μάχες αν θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό.

Το Σάββατο, θα αγωνιστούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου τένις τα τελευταία χρόνια. Βικτόρια Αζαρένκα, Σιμόνα Χάλεπ, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Αντζέλικα Κέρμπερ είναι μερικά από αυτά.

Το νυν Νο1 του κόσμου Σιμόνα Χάλεπ, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, σε ένα μεγάλο ντέρμπι, με φόντο την είσοδο στις “16” καλύτερες του Miami Open. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει στις 19:00GRE.

Το πρώην Νο1 στον κόσμο Βικτόρια Αζαρένκα, θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο Μαϊάμι και καλείται να υπερκεράσει τον σκόπελο της Αναστασίας Σεβάστοβα σε ματς που θα διεξαχθεί στις 20:00GRE, περίπου.

Τρία(!) ακόμη πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα κοσμήσουν με τις παρουσίες τους τα courts στο Crandon Park σήμερα. Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα παίξει τον πρώτο της αγώνα στον θεσμό(1ος γύρος bye και 2ος γύρος walkover) κόντρα στην Κριστίνα ΜακΧέιλ από τις ΗΠΑ, στις 04:30GRE.

Ενώ τέλος, η Αντζέλικα Κέρμπερ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στις 23:00GRE, ενώ η Καρολίνα Πλίσκοβα στις 17:00GRE θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σου Γουέι Χσιέχ από την Ταϊπέι.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Για την έκπληξη ο Θανάσης – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα