Γιατρός Ναδάλ: “Ο Ράφα θα επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν”

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα, ο γιατρός του Ράφα Ναδάλ, Άνχελ Κοτόρο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 26χρονος Ισπανός ακολουθεί το πρόγραμμα για να επιστρέψει στο Tour πριν από το τέλος της σεζόν. 

Ο Ναδάλ από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και σύμφωνα με τον γιατρό του, η επιστροφή στο Tour πλησιάζει. 

Ο 22 φορές κάτοχος Grand Slam δεν έχει παίξει από το διπλό του Laver Cup στο τελευταίο

παιχνίδι της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ακόμα και κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα έδειχνε να έχει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό στους κοιλιακούς κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τα ημιτελικά του Wimbledon, ενώ λίγο αργότερα ηττήθηκε στον 4ο γύρο του US Open από τον Φράνσις Τιάφο. 

Παράλληλα με την αποκατάσταση του τραυματισμού του, ο Ναδάλ έγινε και για πρώτη φορά πατέρας γεγονός που τον κράτησε ακόμα πιο πολύ εκτός court. 

“Ο Ράφα είναι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι έγινε για πρώτη φορά πατέρας”, είπε ο Κοτόρο στην ισπανική εφημερίδα El Comercio. “Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον σε μια συνθήκη η οποία εκ των πραγμάτων σε βγάζει εκτός προγράμματος από τη καθημερινότητά σου, συνεχίζει να προπονείται και να ακολουθεί το πρόγραμμα για το τέλος της σεζόν.”

“Νομίζω ότι το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά, το πάθος και η αγάπη που έχει για το τένις και οι προσπάθεια για καθημερινή βελτίωση. Είναι ένα θρύλος για το άθλημα και συνεχίζει να μας δίνει χαρά όποτε τον βλέπουμε να αγωνίζεται.”

Αν και ο Ναδάλ δεν έχει ακόμα δηλώσει σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί, με το Παρίσι και τους τελικούς της ATP να είναι τα δύο σημαντικότερα ραντεβού, ο Ισπανός θα συμμετάσχει σε αγώνα επίδειξης στη Νότια Αμερική στα τέλη Νοεμβρίου μαζί με τον φιναλίστ σε Roland Garros και US Open, Κάσπερ Ρουντ. 

The post Γιατρός Ναδάλ: “Ο Ράφα θα επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα