Σάκκαρη: “Κλείδωσε” το Νο4 και ρίχνεται στη μάχη της Μαδρίτης

Ο πρόωρος αποκλεισμός της κατόχου του τίτλου Αρίνα Σαμπαλένκα (έχασε 990 βαθμούς), ανέβασε μια θέση στην κατάταξη τη Μαρία Σάκκαρη η οποία ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Μαδρίτης, κόντρα στην Αμερικανίδα και Νο22 του κόσμου, Μάντισον Κις σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει μετά τις 13:30 GR.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Σάκκαρη έχει “κλειδώσει” το Νο4 του κόσμου, καθώς ακόμα και να αποκλειστεί στον 1ο γύρο θα μείνει στους 4.541 βαθμούς με την πιο κοντινή…απειλή να είναι αυτή της φιναλίστ του Australian Open,

Ντανιέλε Κόλινς η οποία ακόμη και να πάρει τον τίτλο θα φτάσει τους 4.151 βαθμούς. 

Μάλιστα η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει μεγάλη μάχη με την Πάουλα Μπαντόσα για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ελπίδες για να φτάσει ακόμα και στο Νο2 του κόσμου, αν φυσικά καταφέρει να προχωρήσει βαθιά στο τουρνουά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας

Εκτός από το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Κις, το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις με πολλές παγίδες για τα θεωρητικά φαβορί. Η αναμέτρηση με ελληνικό ενδιαφέρον δεν είναι άλλη από αυτή της Άννα Μπόνταρ κόντρα στην Ντάρια Κασάκτινα, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει μια εκ των Σάκκαρη και Κις στον 2ο γύρο. 

Ντεμπούτο θα κάνει η 16χρονη Τσέχα, Λίντα Φουβρίροτβα που θα αντιμετωπίσει την Εσθονή και προερχόμενη από τα προκριματικά, Κάια Κανέπι (12:00 GR), ενώ ντεμπούτο στο τουρνουά θα κάνει και η Έμμα Ραντουκάνου η οποία θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Τερέζα Μαρτίντσοβα (12:00 GR).

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Ρίο (2016) Μόνικα Πούιγκ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον Σεπτέμβριο του 2020 και το Roland Garros, κάνοντας πρεμιέρα απέναντι στην Αμερικανίδα Ντανιέλε Κόλινς (12:00 GR), ενώ αμέσως μετά στο court Arantxa Sanchez θα μπουν Μπιάνκα Αντρέσκου και Άλισον Ρίσκε σε μια επικίνδυνη αποστολή για την Καναδή. 

Πρεμιέρα θα κάνει και η Ναόμι Οσάκα που θα παίξει απέναντι στην Αναστάσια Ποταπόβα (μετά τις 16:30 GR), ενώ λίγο πριν (μετά τις 15:00 GR) η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς.

WTA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP 

The post Σάκκαρη: “Κλείδωσε” το Νο4 και ρίχνεται στη μάχη της Μαδρίτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα