Μόναχο: Νίκη με ανατροπή για Κάσπερ Ρουντ (vids)

O No7 στον κόσμο Κάσπερ Ρουντ είχε μια δύσκολη πρεμιέρα στο ATP 250 του Μονάχου καθώς πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Νο46 Άλεξ Μόλκαν με σκορ 3-6, 6-4, 6-4 με ανατροπή και βελτίωσε το ρεκόρ του στα χωμάτινα γήπεδα σε 8-2 για φέτος

Ο Νορβηγός δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ρυθμό στο πρώτο σετ με τον αντίπαλό του να τον αναγκάζει να κάνει αβίαστα λάθη, παίζοντας πολύ επιθετικό τένις.

Στο δεύτερο σετ

ο Ρουντ άρχισε να παίζει πολύ πιο αποτελεσματικά και με ένα break στο πρώτο game το σφράγισε με 6-4. Παρόμοια ήταν και η κατάσταση στο 3ο και καθοριστικό σετ, όπου ο Νο7 κράτησε την σταθερότητά του και πήρε την δύσκολη νίκη σε 2 ώρες και 17 λεπτά.

RUUD-ICULOUS

How have you found that angle, @CasperRuud98?!@BMWOpen2022 pic.twitter.com/WqGpSyDryR

Tennis TV (@TennisTV) April 28, 2022

Delicat-essen

A tasty pick up from @CasperRuud98 in Munich! pic.twitter.com/pMyE7AhdJB

Tennis TV (@TennisTV) April 28, 2022

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ. Δεν ξεκίνησα καλά, αλλά μπόρεσα να αντεπιτεθώ και να βρω τον ρυθμό μου και ευτυχώς μπόρεσα να το κάνω λίγο προς το τέλος του πρώτου σετ, το οποίο και πάλι έχασα, αλλά μου έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση για το δεύτερο σετ.

Ξεκίνησα καλά το δεύτερο σετ, του έσπασα αμέσως το σερβίς. Το τρίτο σετ ήταν πολύ κλειστό, αλλά κατάφερα να πάρω το μπρέικ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να κερδίσω αγώνες σαν αυτούς.” ήταν τα λόγια του Νορβηγού που στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπότιτς  Φαν Ντε Ζάντσουλπ για μία θέση στον ημιτελικό της διοργάνωσης (29/4).

Casper comes through @CasperRuud98 overcomes strong resistance from Molcan to reach the @BMWOpen2022 QFs with a 3-6 6-4 6-4 win pic.twitter.com/5kwCWuUxNd

Tennis TV (@TennisTV) April 28, 2022

Σε άλλα αποτελέσματα της ημέρας ο Ρέιλι Οπέλκα γνώρισε την ήττα από τον Γερμανό Όσκαρ Ότε με 7-6(4), 6-2.

ATP 250 BMW OPEN MUNICH SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Μόναχο: Νίκη με ανατροπή για Κάσπερ Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα