Madrid Open: Δυσκολέυτηκε για ένα set η Ζαμπέρ (vid)

Η Ιταλίδα και Νο46 του κόσμου, Τζασμίν Παολίνι, έβαλε δύσκολα για ένα set στην Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ με την Τυνήσια να επικρατεί με 7-6(9), 6-1 μετά από 83 λεπτά στην πρεμιέρα της στο Madrid Open σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη με κλειστή οροφή λόγω βροχής. 

Το 1ο set, που κράτησε κάτι λιγότερο από μια ώρα, ήταν και το πιο ανταγωνιστικό, με την Παολίνι να παίρνει προβάδισμα με 3-0 και 4-2, αλλά ένα σερί τριών κερδισμένων game

της Ζαμπέρ έφεραν την Νο10 μπροστά στο σκορ με 5-4. 

Ωστόσο, η Τυνήσια, που σημείωσε συνολικά 33 winners και υπέπεσε σε 44 αβίαστα λάθη δεν κατάφερε να κλείσει το set, ούτε σε αυτή την περίπτωση, αλλά ούτε και λίγο αργότερα (6-5) με την Παολίνι να οδηγεί το πρώτο σκέλος του αγώνα στο tie-break. 

Μετά από 5 set-points η Ζαμπέρ κατάφερε να λυγίσει την Ιταλίδα με 11/9 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στο παιχνίδι. 

Jabeur slides through to the second round

The No.8 seed gets past Paolini, 7-6(9), 6-1.#MMOPEN pic.twitter.com/QpMFtXPTcT

wta (@WTA) April 28, 2022

Στο 2ο set τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την Τυνήσια, η οποία μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 φτάνοντας στην πρόκριση στον 2ο γύρο τουρνουά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά Ρωσίδα, Βαρβάρα Γκράτσεβα. 

Στα άλλα πρωινά παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν η Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα επικράτησε με 1-6, 6-3, 6-4, μετά από 2,5 ώρες της Κινέζας Κιανγκ Ζενγκ, ενώ η Ισπανίδα Νούρια Παρίθας Ντιάς κέρδισε με 6-4, 6-2 τη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα. 

H Μούχοβα περιμένει στον 2ο γύρο μία εκ των Μπελίντα Μπέντσιτς και Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, ενώ η Ντίαζ θα παίξει είτε με τη Γέλενα Οσταπένκο, είτε με τη Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

WTA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP 

The post Madrid Open: Δυσκολέυτηκε για ένα set η Ζαμπέρ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα