Μπαντόσα και Οσάκα υποκλίνονται στον Κάρλος

Στον αστερισμό του Κάρλος Αλκαράθ κινείται, όχι μόνο το ανδρικό τένις αλλά και το γυναικείο…

Δύο από τα κορυφαία ονόματα της WTA τα τελευταία χρόνια, το Νο2 της κατάταξης Πάολα Μπαντόσα και το πρώην Νο1, Ναόμι Οσάκα, έπλεξαν το εγκώμιο του 19χρονου Ισπανού και δήλωσαν ενθουσιασμένες για το προδιαγεγραμμένο μέλλον του Καρλίτος.

“Αυτό που συμβαίνει με τον Κάρλος είναι τρελό. Μερικές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου και ειδικά από Ισπανούς δημοσιογράφους, με ρωτάνε αν έχω

κάποια συμβουλή για τον Κάρλος. Μάλλον αυτός πρέπει να με συμβουλέψει γιατί όταν ήμουν εγώ 18, έκανα εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτόν. Οπότε νομίζω ότι τα κάνει όλα πολύ καλά” είπε η Μπαντόσα για τον νεαρό συμπατριώτη της.

Τα αποτελέσματα του Αλκαράθ φέτος είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά: Τρεις τίτλοι φέτος με το πρώτο του ATP Masters 1000 και δύο ATP 500 σε Ρίο και Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα την είσοδό του στο Top10 της ATP Rankings.

“Είναι ένας πολύ ταπεινός τύπος. Είναι πολύ καλός και αξίζει όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Θα γίνει σίγουρα καλύτερος και αυτό είναι πολύ καλό για το παγκόσμιο τένις και ακόμα πιο πολύ για το Ισπανικό τένις” πρόσθεσε η Μπαντόσα.

Από την πλευρά της, η Ναόμι Οσάκα δήλωσε εξίσου ενθουσιασμένη και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

“Έχω πολυ καιρό να δω τέτοιον ενθουσιασμό για έναν παίκτη. Κάθε φορά που ακούω την ηλικία του λέω ‘Wow, το είχα ξεχάσει πόσο μικρός είναι’. Το στυλ παιχνιδιού του είναι εντυπωσιακό και τον βλέπω να βγαίνει πιο ώριμος από κάθε τουρνουά που αγωνίζεται. Δεν ξέρω ποια ήταν η κατάταξή του πέρυσι εδώ αλλά τον έχω παρακολουθήσει σε κάθε τουρνουά που παίζει, από το US Open όταν κέρδισε τον Στέφανο και ωριμάζει συνέχεια. Πιστεύω ότι είναι πολύ συναρπαστικό για όλους”

The post Μπαντόσα και Οσάκα υποκλίνονται στον Κάρλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα