Αναντολού Εφές: Ο Αταμάν περιμένει Ολυμπιακό και θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Τούρκος κόουτς τόνισε πως περιμένει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό.

Αρχικά, ο Αταμάν δήλωσε: “Χαίρομαι για τους παίκτες μου και την ομάδα μου, αξίζαμε να επιστρέψουμε στο Final 4. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια για να ξαναπάρουμε τον τίτλο. Σας το είχα πει, θα το πάρουμε ξανά! Θα κάνουμε το back-to-back. Θα το δείτε ότι θα είμαστε ξανά πρωταθλητές”.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος κόουτς

δήλωσε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του: “Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μας. Η Μονακό έκανε μεγάλη προσπάθεια ανατροπής, αλλά ο Ντιαλό είναι τραυματίας και είναι σημαντικός γι’ αυτούς. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν στη σειρά αν δε γυρίσει”.

Τέλος, δεν έκρυψε και την επιθυμία να του να βρει στον τελικό την Μπαρτσελόνα: “Αν θυμάστε καλά, στον τελευταίο αγώνα με την Μπαρτσελόνα αποβλήθηκα και δε μου φέρθηκαν καλά. Σήκωσα τα χέρια μου στο κοινό και σε πολλούς δεν άρεσε αυτό. Αυτό όμως ήταν το μήνυμά μου. Τώρα η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να μας περιμένει. Ελπίζω να τα πούμε στον τελικό. Αυτοί που μας κέρδισαν στην παράταση θα πρέπει να μας φοβούνται. Θα πάμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα