Σάκκαρη: “Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη” (vid)

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το δύσκολο παιχνίδι με την Ανχελίνα Καλίνινα και την ανατροπή-πρόκριση στον 4ο γύρο, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει το παιχνίδι της, τονίζοντας όμως ότι βρίσκει τρόπους για να κερδίζει.

Εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής (12/3) η Νο7 του κόσμου, έκανε λόγο και για την επόμενη αντίπαλό της, Καρολίνα Πλίσκοβα περιμένοντας ένα πολύ δύσκολο ματς. 

Για τα δύο εναρκτήρια παιχνίδια στο Indian Wells η περσινή φιναλίστ τόνισε:  “Είχα απέναντί μου δυο καλές παίκτριες που με έχουν δυσκολέψει και στο παρελθόν, αλλά το τένις

μου δεν βρίσκεται στο σημείο που θα ήθελα. Κάνω πολλά αβίαστα λάθη, ειδικά από τη βασική γραμμή. Το σημαντικό όμως είναι ότι παλεύω και καταφέρνω να βρίσκω τρόπους να κερδίζω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις.”

“Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη. Με ανησυχεί όμως ότι κάνω τόσα αβίαστα λάθη, όμως νιώθω πως είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει άμεσα. Το έχω κάνει πολλές φορές και μετά ξαναβρήκα τον εαυτό μου.”

“Στα δυο τελευταία παιχνίδια ξεκίνησα πολύ άσχημα, έκανα πολλά λάθη, τα επίπεδα ενέργειάς μου ήταν πολύ χαμηλά και ένιωθα πως δεν μπορούσα να το κάνω. Στο τέλος, βρήκα τρόπο και στα δυο να παλέψω και να τα ανατρέψω κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη”

Όσο για το ξεκίνημα της στη φετινή σεζόν η Σάκκαρη είπε: “Δεν είχα το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά δεν ήταν και άσχημο. Δεν θέλω να κρυφτώ, δεν έχω να υπερασπιστώ πολλούς βαθμούς μέχρι το Μεξικό, με εξαίρεση αυτή την εβδομάδα στην Καλιφόρνια.

“Οπότε πιστεύω πως έχω μόνο θετικά για να κοιτάζω μπροστά μου και μια καλή ευκαιρία. Τα πηγαίνω καλά στο χώμα, το παιχνίδι μου είναι καλό εκεί, έχω κάνει ήδη κάποιες καλές νίκες, είχα κάποιους καλούς αγώνες στην Ντόχα. Πάντα θέλω να δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να παίζει και την επόμενη μέρα και να προσπαθώ να παίζω καλύτερα.”

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (14/3) την Καρολίνα Πλίσκοβα λίγες εβδομάδες μετά από την αναμέτρησή τους στο Νουμπάι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε και στο Ντουμπάι, όμως εκεί το court βόλευε το παιχνίδι της και όχι τόσο το δικό μου. 

“Θα είναι δύσκολο ματς. Θα έχει ζέστη και η μπάλα θα έρχεται πολύ γρήγορα. Δεν μπορείς να περιμένεις ένα εύκολο παιχνίδι σ’ αυτή τη φάση. Είναι μια παίκτρια που σερβίρει πολύ ψηλά και της αρέσει να χτυπάει δυνατά την μπάλα, οπότε πρέπει να μειώσω τα λάθη μου. Διαφορετικά θα το εκμεταλλευτεί και θα κυριαρχήσει.”

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Σάκκαρη: “Δεν με ενδιαφέρει πως θα έρθει η νίκη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα