Μεγάλο ματς στους “16” Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ (vid)

Λίγο μετά τη νίκη του Αλεξάντερ Ζβέρεφ επί του Εμίλ Ρουσουβουόρι, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε επίσης τρία σετ κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα, προκειμένου να επιβεβαιώσει το μεγάλο ραντεβού με τον Γερμανό στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open.

Ο υπερφορμαρισμένος Ρώσος, σημείωσε την 16η συνεχόμενη νίκη του στο tour, επικρατώντας 6-2, 3-6, 6-1 του Ιβάσκα και προκρίθηκε στους “16” του Indian Wells, έχοντας στόχο τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του μετά

από αυτούς σε Ρότερνταμ, Ντόχα και Ντουμπάι.

Medvedev the Magician @DaniilMedwed with a magical spinning winner in #TennisParadise! pic.twitter.com/tMYy50rsEi

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2023

Δεν ήταν εύκολο το ματς για τον Μεντβέντεφ, ο οποίος δέχθηκε δύο breaks στο σερβίς του και χρειάστηκε 1 ώρα και 45 λεπτά για να πάρει την πρόκριση, έχοντας 74% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και 48% στο 2ολ.

Ο Ρώσος έκανε πάλι παράπονα για την αργή επιφάνεια στο Indian Wells.

“Στο 2ο σετ δεν ένιωσα ότι έπαιζα άσχημα. Απλά πρέπει να κάνεις 10 καλά χτυπήματα στο ράλι και ίσως δεν είναι αρκετό για να πάρεις τον πόντο” τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την απώλεια του 2ου σετ και την ισοφάριση, ο Μεντβέντεφ μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο καθοριστικό σετ, σφραγίζοντας την 13η αναμέτρηση των δύο ανδρών στο tour, με το σκορ να είναι ισόπαλο 6-6.

“Πιστεύω πως το παιχνίδι μας θα έχει πολλά ράλι. Θα δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον. Νομίζω ότι παίζει ολοένα και καλύτερα. Είχε φτάσει κοντά στο Νο1 πριν τον τραυματισμό του. Ο τραυματισμός του ήταν ατυχία αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει” είπε ο Μεντβέντεφ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Στο μεταξύ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ επίσης πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο, κερδίζοντας 7-5, 6-3 τον Ούγκο Ουμπέρ και θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι στη συνέχεια.

Τέλος, ο Αλεχάντρο Ταμπίλο κέρδισε τον Τζόρνταν Τόμπσον που είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά και θα παίξει με τον Φράνσις Τιαφό για την είσοδο στα προημιτελικά.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Μεγάλο ματς στους “16” Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα